Čechovi prognózoval gól Ovečkinov syn, po zápase mu venoval hokejku

Dmitrij Jaškin v drese Dynama Moskva.
Dmitrij Jaškin v drese Dynama Moskva. (Autor: twitter/HC Dynamo Moscow)
SITA|2. nov 2020 o 16:50

Šláger KHL sledovalo viac ako 2500 ľudí.

BRATISLAVA. Nedeľňajšie moskovské derby Dinamo - CSKA (4:3) v rámci Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) videlo naživo vo VTB Arene 2586 divákov.

Medzi nimi aj prominentná dvojica otca so synom.

Niekdajší hráč Dinama Alexander Ovečkin si v rámci voľna nenechal ujsť šláger kola a doviedol si so sebou aj dvojročného synčeka Sergeja.

Pred zápasom sa stretli s hráčmi Dinama a malý Ovečkin poprial českému útočníkovi Dmitrijovi Jaškinovi, aby skóroval. Napokon strelil dva góly vrátane víťazného.

Po skončení zápasu si Jaškin pripravil pre Ovečkina juniora malé prekvapenie. Podaroval mu hokejku, s ktorou strelil oba góly.

Ešte predtým mu ju však skrátil na detskú veľkosť.

"Aj Ovečkinovci majú podiel na našom víťazstve. Malý Serioža nám pred zápasom poprial šťastie. Poprosil si gól a podarili sa dva. Všetci sme teraz spokojní a šťastní," uviedol 27-ročný Jaškin na webe Sports.ru.

"Striktne sme sa držali svojho plánu po celý zápas. Snažili sme sa hrať na protiútoky a pár z nich sa nám podarilo ukončiť gólmi," dodal Jaškin.

Vďaka dvom gólom sa elitný strelec Dinama dostal na 14 presných zásahov v tejto sezóne a v tabuľke kanonierov KHL je druhý za 15-gólovým Aleksejom Makejevom z Jekaterinburgu.

Deväťnásobný najlepší strelec NHL a zároveň kapitán Washingtonu Capitals Alexander Ovečkin spoločne s manželkou Nasťou Šubskou vychováva dvoch synov.

Starší Sergej sa narodil 18. augusta 2018, mladší Iľja má ako dátum narodenia uvedený 27. máj 2020.

Tridsaťpäťročný Ovečkin bol v minulosti zasnúbený aj s bývalou tenistkou Mariou Kirilenkovou.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Čechovi prognózoval gól Ovečkinov syn, po zápase mu venoval hokejku