„Buscapé“ Silva sa pýta: Prečo som nebojoval s Davidom Kozmom o titul šampióna?

Dávid Lukáč|21. okt 2020 o 02:00

Brazílsky bojovník posiela odkaz organizácií Oktagon MMA.

Brazílčan Leandro „Buscapé“ Silva (24-8-1, 1 NC), ktorý minulý rok na turnaji Oktagon 15 dominantným spôsobom porazil na body Poliaka Roberta Bryczeka, volá po titulovom zápase s Davidom Kozmom.

Brazílsky veterán UFC nie je spokojný s tým, ako sa k nemu organizácia Oktagon MMA zachovala a myslí si, že si svoje miesto v titulovom zápase zaslúžil výhrou nad Bryczekom.

"Zdravím šéfov organizácie Oktagon MMA Ondreja a Pala. Rešpektujem vás, ale nesúhlasím s vami. Vyhral som súboj, ktorý mal určiť ďalšieho titulového vyzývateľa. Prečo som teda nebojoval s Davidom Kozmom o titul šampióna? Vysvetlite mi to, pretože asi úplne nerozumiem tomu, ako u vás fungujú rebríčky.

Všetci českí a slovenskí fanúšikovia si to zaslúžia vedieť. My všetci, ktorí milujeme MMA. Chceme zápas s Davidom Kozmom a tiež si ho zaslúžime, pretože sme vyhrali zápas, ktorý mal určiť, kto ho vyzve. Šéfovia, vysvetlite nám teda prosím, čo sa deje. Tento zápas dáva všetok zmysel sveta. Ďakujem všetkým MMA fanúšikom v Česku i na Slovensku. Veľmi si vás všetkých vážim," píše „Buscapé“ na svojom Instagrame.

Príspevok Leandra Silvu dokonca podporila aj jeho krajanka, šampiónka UFC Amanda Nunes, ktorá ho okomentovala s emotikonom bicepsu a jeho prezývkou.

O post titulového vyzývateľa vo welterovej váhe by sa mali v decembri pobiť práve spomínaný Bryczek s „Pirátom“ Krištofičom. Či sa však v budúcnosti ešte dostane k slovu aj brazílsky bojovník je otázne, no svoju šancu rozhodne mieni dostať.

Foto: Oktagon MMA

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»„Buscapé“ Silva sa pýta: Prečo som nebojoval s Davidom Kozmom o titul šampióna?