Bruce odkázal Scolarimu, aby zabudol na Zakiho

SITA|11. dec 2008 o 17:48

Tréner anglického futbalového klubu Wigan Athletic Steve Bruce odkázal svojmu kolegovi z konkurenčného mužstva Chelsea Londýn Luiz Felipe Scolarimu, aby zabudol na egyptského útočníka.

WIGAN. Tréner anglického futbalového klubu Wigan Athletic Steve Bruce odkázal svojmu kolegovi z konkurenčného mužstva Chelsea Londýn Luiz Felipe Scolarimu, aby zabudol na egyptského útočníka Amra Zakiho.

Dvadsaťpäťročný futbalista na seba upriamil pozornosť viacerých tímov, medzi nimi i anglického vicemajstra, keď v doterajšom priebehu Premier League vsietil spolu osem gólov. Reprezentant africkej krajiny prišiel na Britské ostrovy na hosťovanie z egyptského klubu El Zamalek a "The Blues" by sa o jeho prestup chceli pokúsiť počas jarného prestupového obdobia.

Bruce však o transfere svojho zverenca nechce ani počuť a túži po tom, aby zostal na JJB Stadium do konca aktuálnej sezóny. "Už ma to začína unavovať. Tento týždeň je to Chelsea, minulý Real Madrid, predtým Liverpool a Manchester City. Treba si veci vyjasniť. Je náš do konca sezóny. Viem, že hrá dobre. Minulý mesiac však kolaboroval so zranením a potrebuje sa vrátiť do mužstva a hrať. Nebude to pre neho ľahké," uviedol 47-ročný anglický tréner.

Nachádzate sa tu:
Domov