Breškov odchod viazne

SITA|2. jan 2009 o 12:20

Odchod slovenského futbalového univerzála Mária Brešku z nemeckého druholigového klubu je hotovou záležitosťou, ale viazne.

NORIMBERG. Odchod slovenského futbalového univerzála Mária Brešku z nemeckého druholigového klubu 1. FC Norimberg je hotovou záležitosťou, ale viazne. "Rokovania sa síce konajú, ešte však nepriniesli konkrétne ponuky," povedal pre denník Bild športový manažér "Bavorov" Martin Bader.

Podľa spomenutých novín Breška a Ioannis Masmanidis už pred Vianocami dostali dôrazne najavo, že na štadióne easyCredit nemajú budúcnosť. "Na sústredenie odcestujeme len s 28 hráčmi. Nadbytoční zostanú doma a budú trénovať s amatérmi," predznamenal Bader.

Od 27. decembra 29-ročný odchovanec Topoľčian Breška, ktorý si na vrcholovej úrovni obliekal aj dresy Nitry, Púchova, Panioniosu Atény a Žiliny, nenašiel spoločnú reč s koučom Michaelom Oenningom a už začiatkom októbra sám prejavil ambíciu zmeniť pôsobisko. Do Norimbergu prišiel spod Dubňa v júni 2008 a podpísal kontrakt na dva roky. V ostatných týždňoch referovali zahraničné médiá o záujme cyperských tímov Omónia Nikózia a Apollon Limassol.

Nachádzate sa tu:
Domov