Veľký ťahák na obzore. Fight Night Challenge oznámil hviezdny duel

(Zdroj: Instagram: Fight Night Challenge)
SvetMMA|22. sep 2022 o 17:39

Čaká nás zaujímavý duel v boxe.

BRNO. Fanúšikovia bojových športov si čoskoro prídu na svoje. Slovenská boxerská organizácia Fight Night Challenge oznámila veľkolepý duel.

V rámci tretieho turnaja, ktorý sa uskutoční 27. decembra tohto roku sa v brnenskej aréne Zoner Bobby Hall stretne v ringu dvojica elitných bojovníkov.

Bývalý šampión Oktagonu a Fight Nights Global Tomáš Deák si v boxe zmeria sily s profesionálnym šampiónom WAKO kickboxerom Vaškom Sivákom.

„Súboj legiend! Na Fight Night Challenge 3 sa proti majstrovi sveta v kickboxe Václavovi Sivákovi postaví svetový šampión Fight Night Global, ktorý v rámci svojej bohatej kariéry ovládol bantamovú divíziu v Oktagone MMA.

Tomáš Deák aktuálne pôsobí v ruskej organizácii ACA a patrí medzi najvýraznejšie a najúspešnejšie osobnosti v MMA v Česku a na Slovensku.

Čaká nás súboj dvoch legendárnych borcov, ktorí si to rozdajú v boxe! Už 27.12.2022 v Brne na FNC 3,“ píše sa vo vyhlásení organizácie.

V minulosti sa v lige Fight Night Challenge predstavili známe mená domácich bojových športov ako Attila Végh, Patrik Kincl či Samuel Krištofič.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Veľký ťahák na obzore. Fight Night Challenge oznámil hviezdny duel