Javisko vymenil za slamený ring. Herec Milan Ondrík zvíťazil v boxerskom dueli

Ondrík (vpravo) sa predstavil na podujatí Králi ulice V.
Ondrík (vpravo) sa predstavil na podujatí Králi ulice V. (Zdroj: Instagram/kraliulice)
SvetMMA|6. apr 2024 o 01:55

Necelý mesiac pred 44. narodeninami vstúpil prvýkrát do ringu.

NITRA. Organizácia Králi Ulice, ktorá usporadúva zápasy v boxe bez rukavíc, zorganizovala v mestskej športovej hale v Nitre turnaj s poradovým číslom päť, ktorého hlavnou hviezdou bol známy slovenský herec Milan Ondrík.

Ten sa predstavil v súboji podľa pravidiel BKB (bareknuckle boxu - boxu bez rukavíc) v malých MMA rukaviciach. Vo váhe do 80 kilogramov vyzval krajana Matúša Jančoviča.

Ondrík nakoniec v zápase zvíťazil pred limitom, keďže jeho súper nemohol pre zranenie pokračovať.

"Na jednu z najväčších fyzických výziev si Milan do prípravy zvolil tých najpovolanejších - Patrik Matejka (bývalý reprezentačný tréner kickboxu) a Cyril Pažitný (priekopník bareknuckle boxu a zápasník).

Podľa slov jeho tímu, dáva Milan do prípravy 100%. Je húževnatý, tvrdý, znesie obrovské množstvo úderov rovnako ako aj vysokú kondičnú záťaž. Absolvuje tvrdé sparingy v KTC Nitra, kde neraz posadil skúsenejších súperov na zem tvrdými údermi a nezlomným duchom.

Nebojí sa prestrelky a svoju premiéru v ringu neplánuje nechať na náhodu. Slovenská herecká špička v najtvrdšom súboji v slamenom ringu na Králi ulice V," lákala pred duelom organizácia na sociálnych sieťach.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Javisko vymenil za slamený ring. Herec Milan Ondrík zvíťazil v boxerskom dueli