Borbély odchádza z Artmedie, s Temešvárom je už dohodnutý

SITA|4. jan 2008 o 13:00

BRATISLAVA 4. januára (SITA) - Slovenský futbalový reprezentant Balázs Borbély (nar. 2. októbra 1979) nebude na jar obliekať dres Artmedie Petržalka. Vedenie mužstva spoza bratislavského Starého mosta ...

BRATISLAVA 4. januára (SITA) - Slovenský futbalový reprezentant Balázs Borbély (nar. 2. októbra 1979) nebude na jar obliekať dres Artmedie Petržalka. Vedenie mužstva spoza bratislavského Starého mosta sa ešte v minulom roku dohodlo na jeho prestupe do rumunského prvoligového tímu FC Politehnica 1921 Stiinta Temešvár. "Zmluva však pochopiteľne obsahovala klauzulu, že Balázs musí s prestupom súhlasiť a navyše musí ešte úspešne absolvovať zdravotné testy. Napokon sa všetko trochu oneskorilo, pretože Balázs sa až vo štvrtok 3. januára vrátil z dlhodobejšej dovolenky v Spojených štátoch amerických. Ale viem, že predbežne sú už dohodnutí a ak prejde lekárskou prehliadkou, ktorá by mala byť začiatkom budúceho týždňa, tak sa tento transfer skompletizuje," povedal na margo odchodu 28-ročného odchovanca Dunajskej Stredy, ktorý okrem Artmedie pôsobil aj v nemeckom klube 1. FC Kaiserslautern, generálny manažér Petržalčanov Petr Kašpar.

Borbély nebude jediným Slovákom v Temešvári, pretože aktuálne 5. tím najvyššej rumunskej súťaže angažoval pred Vianocami aj ďalšieho člena širšieho kádra reprezentačného A-tímu SR - stopéra Miloša Brezinského. Okrem toho oblieka dres Politehnicy aj slovinský stredopoliar Dare Vršič, známy zo svojho pôsobenia v MŠK Žilina.


Nachádzate sa tu:
Domov