Tomáš Bolo je vo výbornej forme, Kalašnik bude ale kvalitná výzva

(Zdroj: Oktagon MMA)
Vladimír Bilohuščin|30. apr 2021 o 19:27 (aktualizované 30. apr 2021 o 19:30)

Zástupca Wolf Pride Gym Žilina si vyskúša novú váhovú kategóriu.

Člen druhej série reality šou Oktagon Výzva sa vracia do akcie, keď na podujatí Oktagon 23 bude čeliť nebezpečnému Andrejovi Kalašnikovi. Pre Tomáša bude mať tento duel špeciálnu príchuť, predstaví sa totiž vo welterovej divízii, do ktorej prestúpil zo strednej váhy.

Už dlhšie som o tom uvažoval,” prezrádza pre Športnet Bolo. Chcel som to skúsiť po zápase s Mikuláškom, ale okolností sa zmenili. On ide s Nórom Robrtsenom a čakať do decembra na Ostravu sa mi nechce. Tak ideme 77.“

Chudnutie do novej váhy pritom podľa Bolových slov šlo podľa plánu, aj keď muselo prísť malé sebazaprenie. „Chýbajú mi tie nezdravé blbosti, čo som jedával," s úsmevom konštatuje.

Samozrejme, najväčší boj prišiel s poslednými kilogramami, ktoré ale nakoniec šli dole a ručička ukázala hmotnosť 77.4 kilogramu. Bolo sa tak naplno môže sústrediť už iba na boj.

O tom, že Tomáš nič nepodcenil svedčí aj jeho príprava na zápas, keď okrem domáceho gymu zavítal aj do Prahy na kemp v Monster Gyme a nevynechal ani prípravu v známom poľskom Ankose.

Tvrdá príprava bola ale nevyhnutnosťou, keďže bude slovenský reprezentant čeliť Kalašnikovi, ktorý z posledných siedmych súbojov až šesťkrát odchádzal ako víťaz a poraziť ho dokázal iba Tato Primera.

A Bolo si posledný súboj svojho oponenta poriadne naštudoval. „Myslim, že v zápase s Primerom sa cesta ukázala, takže tlak, tvrdosť a snažiť sa ísť iba dopredu.“

„Súper je ale z kvalitného gymu, kde trénuje aj Procházka a mať po boku takého borca musí mať vplyv aj na vaše schopnosti. Súpera tak vnímam ako kvalitnú výzvu,“ uzatvára Bolo, ktorého uvidíme v akcii už túto sobotu. 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Tomáš Bolo je vo výbornej forme, Kalašnik bude ale kvalitná výzva