Škriniarov spoluhráč je unikát. Dostáva červené karty, hoci nehráva

Milan Škriniar.
Milan Škriniar. (Autor: Luca Bruno - TASR/AP)
TASR|29. jún 2020 o 23:18

Škriniarov spoluhráč netradične púta pozornosť.

RÍM. Tommaso Berni, náhradný brankár Interu Miláno, dostal od disciplinárnej komisie najvyššej talianskej futbalovej súťaže dištanc na jeden zápas.

Vyslúžil si ho za už druhú červenú kartu v tomto ligovom ročníku, hoci v ňom neodchytal ani minútu.

Ozval sa z lavičky náhradníkov

Tridsaťsedemročný Berni išiel v 69. minúte nedeľného súboja 28. kola Serie A na ihrisku Parmy, kde Inter vyhral 2:1, z lavičky náhradníkov rovno do šatne. Rozhodca mu udelil červenú kartu za nešportové správanie.

"V 23. minúte druhého polčasu ako náhradník vyslovil neúctivý výraz smerom k rozhodcovi, čo neušlo pozornosti štvrtého arbitra," píše sa v rozhodnutí disciplinárky.

Zápas po červenej karte nedohral ani slovenský stredopoliar v službách Parmy Juraj Kucka, ktorý v 85. minúte rovnako pykal za nešportové správanie.

V minulom kole inkasoval červenú kartu Kuckov reprezentačný spoluhráč Milan Škriniar, stopér Interu dostal trojzápasový trest a prvý diel si odpykal práve v Parme.

Je brankárskou trojkou

Berni je v hierarchii Interu až tretí brankár za Samirom Handanovičom a Danielem Padellim. V tejto sezóne nedostal šancu ani v jednom zápase A-tímu Interu.

Červenú kartu dostal aj v januárom zápase s Calgiari (1:1), keď z lavičky protestoval proti vylúčeniu spoluhráča Lautara Martineza.

Podobného prehrešku sa dopustil už v ročníku 2012/2013, keď putoval z lavičky náhradníkov pod sprchy ešte ako hráč Sampdorie Janov práve v zápase s Interom.

Taliansky brankár je súčasť kádra Interu od roku 2014, počas šiestich sezón však neodchytal za A-tím ani minútu.

V minulosti si obliekal aj dresy Wimbledonu, Lazia Rím, Bragy či FC Turín. Informáciu priniesla agentúra DPA.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Škriniarov spoluhráč je unikát. Dostáva červené karty, hoci nehráva