Benzema je útočník číslo jeden, tvrdí Deschamps

V Reale Madrid sa v poslednom čase Benzemovi nepáčil jeho čas strávený na ihrisku, v národnom tíme je však nateraz jeho pozícia v útoku neohrozená.
V Reale Madrid sa v poslednom čase Benzemovi nepáčil jeho čas strávený na ihrisku, v národnom tíme je však nateraz jeho pozícia v útoku neohrozená. (Autor: TASR/AP)
SITA|8. okt 2015 o 08:41

Francúzsky tréner nechce o pozícii hviezdneho zakončovateľa v reprezentácii vôbec diskutovať.

PARÍŽ. Tréner francúzskej futbalovej reprezentácie Didier Deschamps vyhlásil, že najdôležitejším hráčom jeho tímu v ofenzíve je útočník Karim Benzema.

Aktuálne najlepší strelec španielskej Primera División (6 gólov) neušiel po ostatných zápasoch za národný tím kritike, Deschamps mu však verí.

"Karim je obľúbená téma francúzskych novinárov. Ja ho tiež mám rád, dokonca viac ako vy," cituje oficiálna stránka Európskej futbalovej únie (UEFA) kapitána majstrov sveta 1998 a kontinentálnych šampiónov z roku 2000.

"Budem to opakovať dookola. Karimova hra v mnohých aspektoch závisí od toho, kto hrá vedľa neho a za ním. Niektoré veci vie urobiť aj lepšie, ale stále je to náš útočník číslo jeden a tak to aj zostane," skonštatoval 46-ročný rodák z Bayonne.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Benzema je útočník číslo jeden, tvrdí Deschamps