Ben Askren: UFC mi dalo zápas s Lawlerom, pretože nechcú aby som vyhral

Dávid Lukáč|7. nov 2018 o 01:00

Ben Askren tvrdí, že ho Dana White nemá rád a chce jeho prehru.

Prezident UFC Dana White sľúbil, že Ben Askren dostane pri jeho debute v UFC borca z top päťky welterovej divízie, a to aj splnil. Askren má naplánovaný zápas s aktuálnou päťkou rebríčka, bývalým šampiónom Robbiem Lawlerom na januárovom UFC 233.

Neporazený Askren spomenul na sociálnych sieťach niekoľko bojovníkov a volal najmä po zápase s posledným titulovým vyzývateľom Darrenom Tillom.

Novinár z ESPN Brett Okamoto sa pýtal Askrena, prečo sa UFC rozhodlo spárovať ho s Lawlerom namiesto Tilla alebo iných bojovníkov, s ktorými sa verbálne doťahoval na sociálnych sieťach.

"[Lawler] je pravdepodobne ten chlapík v prvej päťke s najlepšou príležitosťou, aby ma porazil," povedal Askren. "Má dobrý wrestling a je očividne tvrdý striker. Ak chceš, aby ma niekto porazil, je to asi to najlepšie, čo nájdeš."

Askren verí, že UFC nechce, aby bol v súboji úspešný, čo je práve dôvodom pre zabookovanie zápasu s Lawlerom.

"No tak, človeče," hovorí. "Je to zrejmé. Nechcú, aby som vyhral. [UFC prezident Dana White] to poprie, ale on by mal jednoducho vyjsť a povedať: "Nemám rád Bena Askrena. Myslím, že je to blázon a chcem vidieť ako dostane nakladačku." To by bolo v pohode, a ja by som sa na to nijako neurazil," dodáva Askren.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Ben Askren: UFC mi dalo zápas s Lawlerom, pretože nechcú aby som vyhral