Ben Askren sa obúva do Colbyho Covingtona: "Chudácka verzia mňa"

Dávid Lukáč|13. sep 2018 o 02:00

Neporazený Askren si nekladie servítky pred ústa.

Podľa Bena Askrena nepatrí Colby Covington do diskusie o najlepších welterových váhach na svete.

Po tom, čo minulú sobotu Tyron Woodley porazil Darrena Tilla a udržal svoj majstrovský opasok na UFC 228, úradujúci šampión hodil svoje meno do diskusie o najlepšom bojovníkovi v divízii. To samozrejme vyvolalo veľa diskusií na sociálnych sieťach.

Keď sa meno Colbyho Covingtona spomínalo spolu s Askrenovým v rozhovore, bývalý šampión BellatoruOne Championship sa zasmial.

"Ale no, Colby Covington je chudácka verzia mňa," napísal Askren na Twitteri. "Nedosiahol nič vo wrestlingu, bol uškrtený podpriemerným [Warlleym Alvesom] a jeho trash talking znie akoby jeho IQ bolo 85 (čo môže byť, aj keď to nemôžem potvrdiť)."

Asken odkazuje na Covingtonovu jedinú porážku v kariére, prehru v prvom kole na submission proti Alvesovi na UFC 194 v decembri 2015. Odvtedy "Chaos" vyhral sedem zápasov v rade, a po víťazstve nad Rafaelom dos Anjosom na UFC 225  krátko držal dočasný titul  welterovej váhy (pred UFC 228 bol titulu zbavený). Povráva sa, že Covington bude 3. novembra na UFC 230 v Madison Square Garden v New Yorku zápasiť s Woodleyom, ale tento dátum má ešte ďaleko od oficiálneho.

Askren  ukončil MMA kariéru po víťazstve nad Shinya Aokim na turnaji One Championship “Immortal Pursuit” 24. novembra 2017. Jeho rekord je výborných 18-0 (1 NC). Askren je taktiež tréningovým partnerom Woodleyho v Roufusporte.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Ben Askren sa obúva do Colbyho Covingtona: "Chudácka verzia mňa"