Beckham sa predstaví proti AC Miláno

SITA|19. júl 2009 o 10:40

Sedem týždňov po tom, ako si futbalový stredopoliar David Beckham po ukončení hosťovania definitívne vyzliekol dres talianskeho AC Miláno, nastúpi proti "rossoneri".

CARSON 19. júla (SITA, AP) - Sedem týždňov po tom, ako si futbalový stredopoliar David Beckham po ukončení hosťovania definitívne vyzliekol dres talianskeho AC Miláno, nastúpi proti "rossoneri" už vo farbách svojho materského klubu - Los Angeles Galaxy. Hoci pôjde len o prípravný zápas, duel tímu zo Serie A s mužstvom nastupujúcim v americkej súťaži MLS tak naberá na vážnosti. "Teším sa, bude to zábavné," poznamenal bývalý hráč Manchestru United či Realu Madrid.

Milánčania prišli počas letného prestupového termínu o obrancu Paola Maldiniho, ktorý ukončil kariéru a tvorcu hry Kaká. Ten zase zamieril do Realu Madrid. Aj preto si hráči Galaxy veria. "Budeme konkurencieschopní. To je jasné," skonštatovala ďalšia hviezda Galaxy Landon Donovan s odôvodnením: "Pre mnohých hráčov je to skvelá možnosť ukázať sa. Nebudeme postávať ako kužele a tváriť sa rozpačito."

Ďalšou zaujímavosťou je, že káder Milánčanov posilnil Oguchi Onyewu, ktorý hral na Pohári konfederácii FIFA práve za výber Spojených štátov amerických. Je však pravdepodobné, že ešte proti mužstvu okolo Davida Beckhama nebude hrať.

Anglický reprezentant už nastúpil na 70 minút proti New Yorku. Verí, že proti svojmu bývalému klubu pobudne na ihrisku dlhší čas. "Je pravdou, že keď sa človek po dlhšej nečinnosti vracia do zápasovej záťaže, môže sa ľahko zraniť. Pracoval som však. Chcel by som hrať viac ako proti New Yorku, tvrdo som pracoval," vysvetlil David Beckham.

Nachádzate sa tu:
Domov