Barcelona ponúkla za Fabregasa 45 miliónov eur

Cesc Fabregas
Cesc Fabregas (Autor: afp)
SITA|31. máj 2009 o 15:08

Zaujímavosti zo sveta futbalu.

BRATISLAVA. Španielsky futbalový klub a čerstvý držiteľ titulu Ligy majstrov FC Barcelona má záujem o kapitána Arsenalu FC Cesca Fabregasa.

Noviny Sunday Mirror uviedli, že Katalánci ponúkli Angličanom zo 22-ročného hráča 45 miliónov eur. Stredopoliar v rozhovore pre rádio ONA FM prezradil, že na hru Barcelony trochu žiarli. Taktiež zdôraznil, že každý by chcel hrať za takýto klub.

Futbalistov Castellonu chceli podplatiť, aby prehrali zápas

Niekoľkým futbalistom klubu španielskej druhej najvyššej súťaže Castellon ponúkli peniaze, aby 11. apríla prehrali zápas s Realom Zaragoza. Informácie zverejnil španielsky denník El Mundo. Stretnutie sa napokon skončilo remízou 1:1.

Snahu o podplácanie oznámil trénerovi mužstva Pacovi Herrerovi jeden z hráčov a klub následne podal správu o incidente Španielskej futbalovej federácii. Zaragoza je na tretej priečke priebežnej tabuľky a snaží sa prebojovať do najvyššej ligy, z ktorej vypadla minulú sezónu.

Ballardini už nebude trénovať Palermo

Prezident talianskeho futbalového klubu Palermo Maurizio Zamparini priznal, že tréner Davide Ballardini odchádza z mužstva. Noviny La Gazzetta dello Sport uviedli, že 45-ročný kouč mieri do tímu Atalanta.

Medzi kandidátov na uvoľnený post kormidelníka údajne patria Walter Mazzarri zo Sampdorie, Marco Giampaolo z klubu Siena, Delio Rossi z Lazia či bývalý šéf Juventusu Turín Claudio Ranieri.

Nachádzate sa tu:
Domov