Barboríkov návrat do Oktagonu. V Bratislave zabojuje o miliónovú pyramídu

Vojto Barborík.
Vojto Barborík. (Zdroj: Oktagon MMA)
SvetMMA|10. apr 2024 o 18:35

Po takmer troch rokoch sa predstaví v organizácii Oktagon MMA.

BRATISLAVA. Slovenský bojovník Vojto Barborík bude súčasťou turnaja Oktagon 59 v Bratislave, kde bude zápasiť v rezervnom súboji projektu Tipsort Gamechanger.

"Rovnaké mesto, o tri roky neskôr. Vojto Barborík sa po legendárnom, šialenom päťkolovom titulovom zápase s Buchingerom vracia do Oktagonu do rezervného zápasu európskej MMA ligy majstrov v ľahkej váhe. 

Skúsenosti z KSW a PFL, dvanásť ukončení, osem v prvom kole, jedenásťkrát na submisiu a najnovšie držiteľ čierneho opasku v BJJ. V rezervnom zápase nastupuje namiesto víťaza Lucky Loser Lengála, ktorý je mimo kvôli zlomenej nohe," informuje Oktagon na sociálnych sieťach.  

Barboríkovým súperom bude Poliak Lukasz Rajewski, ktorý v rezervnom zápase Tipsport Gamechanger v Ostrave porazil skúseného Jasona Poneta.

"Rajewski zanechal stopu v jedenástich zápasoch v KSW, odkiaľ si odniesol aj skalp elitného Dyrschku a Siraja. Prešiel organizáciami ako Cage Warriors či ACA. 

Celkovo má osem ukončení pred limitom, šesť KO a je majstrom sveta, Európy a Poľska v kickboxe a K-1. Zároveň je aj dvojnásobným majstrom Poľska vo Wushu a držiteľom prestížneho opasku K-1 WAKO," uvádza organizácia Oktagon MMA.

Turnaj Oktagon 59 sa uskutoční 20. júla v Peugeot Aréne v Bratislave.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Barboríkov návrat do Oktagonu. V Bratislave zabojuje o miliónovú pyramídu