Baranyai v Zlíne uspel, v stredu o podmienkach kontraktu

SITA|14. jan 2008 o 15:21

BRATISLAVA/ZLÍN 14. januára (SITA) - Slovenský futbalista Gejza Baranyai (nar. 13. 11. 1983) bude s najväčšou pravdepodobnosťou obliekať minimálne na jar dres českého tímu najvyššej súťaže FC Tescoma ...

BRATISLAVA/ZLÍN 14. januára (SITA) - Slovenský futbalista Gejza Baranyai (nar. 13. 11. 1983) bude s najväčšou pravdepodobnosťou obliekať minimálne na jar dres českého tímu najvyššej súťaže FC Tescoma Zlín. V aktuálne 7. tíme Gambrinus ligy 2007/2008 je 24-ročný rodák z Marcelovej momentálne na skúške a v sobotňajšom prípravnom dueli v Luhačoviciach proti ZTS Dubnica strelil aj jeden z piatich gólov (5:0). "Predstavitelia českého klubu vyslovili spokojnosť s doterajším účinkovaním Gejzu, ktorý aj na žiadosť trénera Pavla Hoftycha zostal s mužstvom na sústredení v Luhačoviciach. V stredu by sme mali s vedením Tescomy absolvovať rozhovory a rokovať o podmienkach kontraktu," uviedol pre agentúru SITA licenčný agent SFZ Vladimír Varga, ktorý hráča zastupuje. Gejza Baranyai pôsobil v Štúrove, je kmeňovým futbalistom AS Trenčín a na jeseň hosťoval v mužstve druhej najvyššej slovenskej futbalovej súťaže LAFC Lučenec.

Na skúške v FC Tescoma Zlín boli aj ďalší šiesti Slováci - Marek Ivanka, Marek Janečka, Tomáš Labun, Ivan Lišivka a Tomáš a Martin Gavlákovovci, na sústredení v Luhačoviciach zostali okrem Baranyaia už len bratia Gavlákovci.


Nachádzate sa tu:
Domov