Austrálsky tenista má ďalší problém, zatkla ho polícia

Bernard Tomic je vskutku problémový hráč.
Bernard Tomic je vskutku problémový hráč. (Autor: SITA)
TASR|17. júl 2015 o 10:40

Bernard Tomic si vo svojom apartmáne zorganizoval hlučný večierok. Keď odmietol poslúchnuť výzvu polície, zatkla ho a previezla na neďalekú policajnú stanicu.

MIAMI. Austrálskeho tenistu Bernarda Tomica vo štvrtok zatkla polícia v hoteli v Miami Beach po tom, čo usporiadal vo svojom apartmáne hlučný večierok.

Dvadsiaty piaty hráč svetového rebríčka sa podľa policajnej správy choval agresívne k hotelovej ochranke. A následne sa dostal aj do konfliktu s políciou.

Informovali o tom agentúry AP a Reuters.

Hlasitá hudba z Tomicovej párty v luxusnom W South Beach Hoteli rušila susedov, ktorí privolali ochranku. Ich členom dvadsaťpäťročný tenista údajne zabuchol dvere pred nosom. Na rad preto prišla polícia.

Strážcovia zákona vyzvali účastníkov večierka k ukončeniu zábavy a odchodu. Poslúchli všetci - okrem Tomica. Problémový hráč odmietol apartmán opustiť.

Zatkli ho a previezli na neďalekú policajnú stanicu. Neskôr ho prepustili na kauciu dvetisíc dolárov. Teraz čelí obvineniam z neuposlúchnutia výzvy polície a kladenia odporu pri zatýkaní.

V roku 2012 v Miami Tomič požiadal rozhodcu, aby dal vyviesť jeho otca zo štadióna.

Počas Wimbledonu sa Tomič slovne pustil aj do slávneho krajana Patricka Raftera.

Tomic už má za sebou konflikty s Austrálskou tenisovou asociáciou. Nedávno ho vyradili z daviscupového tímu.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Austrálsky tenista má ďalší problém, zatkla ho polícia