Aršavin verí v pokojný odchod zo Zenitu

SITA|13. nov 2008 o 16:48

Ruská futbalová hviezda Andrej Aršavin verí, že po prestupe zo Zenitu Petrohrad sa so svojím súčasným zamestnávateľom rozíde v dobrom. Dvadsaťsedemročný klubový spoluhráč ...

PETROHRAD. Ruská futbalová hviezda Andrej Aršavin verí, že po prestupe zo Zenitu Petrohrad sa so svojím súčasným zamestnávateľom rozíde v dobrom. Dvadsaťsedemročný klubový spoluhráč slovenských futbalistov Kamila Čontofalského a Tomáša Hubočana už dlhšie prezentuje svoju vôľu opustiť tím aktuálneho víťaza Pohára UEFA už v zimnom prestupovom období. V súvislosti s jeho menom sa spomínajú najmä dva španielske veľkokluby Real Madrid a FC Barcelona.

Ofenzívny klenot ruskej reprezentácie sa do pozornosti viacerých popredných európskych klubov dostal zásluhou vynikajúcich výkonov na tohtoročnom kontinentálnom šampionáte v Rakúsku a Švajčiarsku. Za prípadný prestup bude musieť jeho potenciálny nový zamestnávateľ zaplatiť približne 30 miliónov eur. "Vo farbách Zenitu som vždy odvádzal spoľahlivé výkony a mám tento tím veľmi rád," povedal Aršavin a pokračoval: "V osobnom rozhovore s prezidentom klubu som vyjadril moju túžbu odísť a pôsobiť niekde inde. Verím, že mi zástupcovia Zenitu nebudú robiť žiadne problémy a umožnia mi pokojný odchod už v zimnom prestupovom období."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Aršavin verí v pokojný odchod zo Zenitu