Armstrong aj na Tour de France 2010, vo farbách tímu RadioShack

SITA|23. júl 2009 o 18:50

AUSTIN 23. júla (SITA, AP, AFP) - Americký cyklista Lance Armstrong v utorok prostredníctvom komunitného portálu Twitter svojim fanúšikom oznámil, že našiel sponzora, ktorý by mal financovať jeho pripravovaný ...

AUSTIN. Americký cyklista Lance Armstrong v utorok prostredníctvom komunitného portálu Twitter svojim fanúšikom oznámil, že našiel sponzora, ktorý by mal financovať jeho pripravovaný nový tím. Od štvrtka je jasné, že ním je americká firma RadioShack Corporation. Informovala o tom internetová stránka lancearmstrong.com.

Vo farbách Team RadioShack sa Armstrong v sezóne 2010 predstaví na cyklistických, bežeckých i triatlonových podujatiach po celom svete. Sedemnásobný víťaz najprestížnejšieho cyklistického podujatia na svete Tour de France by sa na slávnej "Le Tour" mal zúčastniť aj v roku 2010, prirodzene vo farbách "svojej" stajne. V kuloároch sa špekuluje, že jej šéfom by sa mohol stať súčasný manažér Astany Johan Bruyneel, ktorý v utorok avizoval zmenu pôsobiska. Tridsaťsedemročný Texasan sa po 3,5-ročnej prestávke vrátil do sveta profesionálnej cyklistiky práve v drese kazašskej stajne.

Nachádzate sa tu:
Domov»Cyklistika»Armstrong aj na Tour de France 2010, vo farbách tímu RadioShack