Argentínčan Álvarez asi do bránky Espaynolu namiesto Kameniho

SITA|10. máj 2008 o 13:52

BARCELONA 10. mája (SITA) - Podľa informácií španielskych médií je futbalový klub Espanyol Barcelona na pokraji podpísania zmluvy s brankárom tímu Rosario Central - Cristianom Daríom Álvarezom. Dvadsaťdvaročný ...

BARCELONA 10. mája (SITA) - Podľa informácií španielskych médií je futbalový klub Espanyol Barcelona na pokraji podpísania zmluvy s brankárom tímu Rosario Central - Cristianom Daríom Álvarezom. Dvadsaťdvaročný Argentínčan debutoval v Rosariu v roku 2006 v rámci Pohára osloboditeľov (Copa Libertadores) a rýchlo sa usadil na poste brankárskej jednotky mužstva.

"Je pohotový, obratný a túžiaci po úspechu. O prípadnom prestupe k nám síce zatiaľ nič neviem, ale môžem spoľahlivo povedať, že Darío začína napĺňať svoj potenciál," uviedol pre denník N'Kono stredopoliar Espanyolu Maxi Rodríguez, ktorý v minulosti obliekal dres veľkého rivala Rosaria - Newell's Old Boys.

Ak sa prestup rodáka z General Lagos na štadión Olímpic Luís Companys podarí dotiahnuť, pre finalistu Pohára UEFA 2006/2007 by to znamenalo nájdenie náhrady za Kamerunčana Carlosa Kameniho, ktorý je po skončení tejto sezóny odhodlaný odísť, ak sa nájde záujemca ochotný zaplatiť odstupné 6 miliónov eur. Podľa denníka AS majú o jeho služby záujem FC Valencia a Manchester United, zatiaľ čo Tottenham medzičasom už nefiguruje v licitácii.


Nachádzate sa tu:
Domov