Antla prekvapil synov výkon. Pre otca ako trénera je to krásny pocit, vraví

Radoslav Antl st. má z výkonov svojho syna a zároveň zverenca radosť.
Radoslav Antl st. má z výkonov svojho syna a zároveň zverenca radosť. (Autor: Korzár/ Judita Čermáková)
Patrik Fotta|5. nov 2019 o 13:58

Na derby s Prešovom sa už teší.

KOŠICE. Hádzanári Košice Crows sa po sobotňajšej domácej výhre nad Novými Zámkami 34:26 v tabuľke Slovnaft Handbal Extraligy dotiahli na vedúci Tatran Prešov.

Vynikajúci výkon predviedol Radoslav Antl ml., ktorý bol s desiatimi gólmi najlepším strelcom domácich a vyslúžil si špeciálnu pochvalu od svojho otca a zároveň trénera.

Košičanov čaká už v stredu v Prešove priamy súboj o prvé miesto, v ktorom je však jasným favoritom domáci Tatran.

Vyhrávajú aj vďaka srdiečku a skúsenostiam

Zverencov trénera Radoslava Antla st. môže tešiť výborný vstup do sezóny, v ktorej sa nováčik súťaže od začiatku pohybuje na čele extraligy.

„Keby mi pred sezónou niekto povedal, že po siedmich kolách budeme mať šesť výhier a jednu remízu, asi by som mu neveril. Je to prekvapenie aj pre mňa, ale na druhej strane je to výsledok poctivej práce, ktorú chlapci odvádzajú. Dobré je, že sa nám darí aj po hernej stránke. Zapracovať však musíme najmä na začiatkoch zápasov, ktoré nám často nevychádzajú a zrejme to súvisí s nekoncentrovanosťou. Na tom potrebujeme zapracovať,“ povedal Antl st.

Košičania majú v kádri ideálnu kombináciu skúsených hráčov s mladými a talentovanými, ktorí sa postupne každým zápasom zlepšujú.

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Antla prekvapil synov výkon. Pre otca ako trénera je to krásny pocit, vraví