Ajax pripravený predať Babela do Liverpoolu

SITA|10. júl 2007 o 17:51

AMSTERDAM 10. júla (SITA) - Holandský prvoligový futbalový klub Ajax Amsterdam je pripravený predať talentovaného krídelného hráča Ryana Babela do anglického veľkoklubu FC Liverpool, ak "The Reds" ponúknu ...

AMSTERDAM 10. júla (SITA) - Holandský prvoligový futbalový klub Ajax Amsterdam je pripravený predať talentovaného krídelného hráča Ryana Babela do anglického veľkoklubu FC Liverpool, ak "The Reds" ponúknu viac ako 27 miliónov dolárov. Technický riaditeľ Ajaxu Martin van Geel potvrdil, že medzi oboma klubmi už došlo k rokovaniam, no dohoda zatiaľ nie je na svete. "Liverpool je ochotný zaplatiť za Babela veľkú sumu peňazí. Jasne sme im povedali, že za neho chceme 20 miliónov eur. Veľmi radi by sme ho videli aj v budúcej sezóne hrať v našom drese, veď preto sme s ním predĺžili zmluvu do júna 2010. Avšak ak je takýto veľkoklub ochotný toľko za neho zaplatiť, tak to už niečo znamená. Uvidíme, či sa napokon dohodneme," povedal Martin van Geel.

Dvadsaťročný Babel zažiaril v drese "Oranjes" na nedávnych majstrovstvách Európy hráčov do 21 rokov. "Už som o tom niečo čítal na internete, ale takýchto informácií sa objavuje veľmi veľa. Ešte som o svojom prestupe príliš nerozmýšľal, teraz budem mať na to čas. To, že sa o mňa zaujíma taký špičkový klub, je skutočne veľmi príjemné," nechal sa počuť Ryan Babel.


Nachádzate sa tu:
Domov