Ďalšie zápisy slovenských rozhodcov na medzinárodnej scéne

1. feb 2021 o 13:00

Slovenskí rozhodcovia dostávajú čoraz väčší priestor na medzinárodnej scéne. V prebiehajúcom asociačnom termíne budú okrem našich reprezentantov v permanencii aj všetci štyria slovenskí futsaloví rozhodcovia, ktorí sú na rozhodcovskej listine UEFA.


Lukáš PeškoRastislav Behančín budú spoločne rozhodovať zápas 5. kvalifikačnej skupiny o postup na futsalové majstrovstvá Európy v roku 2022 medzi národnými mužstvami Maďarska a Bieloruska. Do rozhodcovského kolotoča sa zapoja aj Martin Matula ako tretí rozhodca s Petrom Budáčom na časomiere v kvalifikačnom zápase v Poprade medzi Slovenskom a Moldavskom. 

Rastislav Behančín: "Som veľmi rád, že sme s Lukášom opätovne dostali od komisie dôveru viesť medzinárodné stretnutie. Obzvlášť v tomto ťažkom pandemickom čase, kedy je šport na poslednej koľaji, si nesmierne vážim možnosť rozhodovať takýto dôležitý zápas. Nakoľko tých zápasov je v rámci kvalifikácie pomerne dosť, dúfam, že podáme spoľahlivý výkon, ktorý sa odzrkadlí do prípadných ďalších nominácii. Na zápas sa veľmi teším a verím, že to bude kvalitné stretnutie a po zápase budú prevládať pozitívne emócie a ohlasy."

Lukáš Peško: "Po relatívne krátkom čase je to pre nás už druhá nominácia na medzinárodné kvalifikačné stretnutie. Verím, že ani v tomto stretnutí nesklameme a podáme podobne ako mužstvá kvalitný výkon. V tejto pre šport hektickej dobe je každé jedno stretnutie dvojnásobne cennejšie. Navyše obe mužstvá pomerne dobre poznám a preto verím, že sa môžeme tešiť na kvalitné a zaujímavé futsalové stretnutie."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: