SOKOLKLUB – Vstupenky na zápas Slovensko – Azerbajdžan exkluzívne pre členov

15. aug 2024 o 12:07

BRATISLAVA (SFZ) – Slovenskí sokoli nastúpia už 8. septembra v Košiciach v Lige národov proti Azerbajdžanu. Pre všetkých členov Sokol Klubu máme špeciálnu odmenu – môžete si kúpiť vstupenky v exkluzívnom predpredaji.

Fanúšikovia, ktorí prejavili svoju podporu Sokolom a zaregistrovali sa v Sokol Klube, si budú môcť kúpiť lístky na duel v Košickej futbalovej aréne ako prví.

Špeciálna fáza predaja exkluzívne len pre členov Sokol Klubu štartuje už zajtra, v piatok 16. augusta o 11.00 a potrvá do pondelka 19. augusta do 11.00.

Každému členovi doručíme v piatok do mailovej schránky unikátny kód, ktorý použije pri nákupe. Môže si kúpiť najviac 4 vstupenky. 

Platí pravidlo, že kto prvý príde, ten prvý kúpi, tak odporúčame zabezpečiť si vstupenky čím skôr, aby ste mohli v Košiciach po 26 rokoch podporiť Sokolov. 

Počet vstupeniek je v predpredaji obmedzený!

Vstupenky budú v predaji na linku, ktorý dostanú členovia Sokol Klubu na registrovanú emailovú adresu spolu s kódom v piatok pred začiatkom predpredaja. Tento e-mail dostanú členovia, ktorí sa zaregistrovali do 15. augusta do 11.00 a potvrdili svoju registráciu.

V prípade, ak ste členom Sokol Klubu a email s kódom nedostanete, skontrolujte, či email neprišiel do spamu. V prípade otázok, nás môžete kontaktovať na sokolklub@futbalsfz.sk.

CENY VSTUPENIEK

Nachádzate sa tu: