Výsledky

Slovensko 19 - Bosna a Hercegovina 1:1

Peter Šurin|11. okt 2019 o 16:20

Góly: 31. Lichý, 59. Lavrinčík - 84. Kvakič.
ŽK: Bajrovič, Lichý, Hasič, Obert.
Rozhodovali: Dohál - Kováč, Galo (všetci Slovensko) - 130 divákov.
SLOVENSKO 19: Surovčík - Tandara (88. Nagy), Malý, Obert, Dolinský - Iľko (23. Ďatko, 85. Gembický), Lichý, Bašista (71. Veselovský) - Myslovič (14. Lavrinčík), Bobček, Bari. Tréner: Albert Rusnák st.
BOSNA A HERCEGOVINA 19: Kačavenda - Dedič, Barisič, Arsič (78. Muminovič), Radonja (66. Mujanovič) - Bajrovič (66. Ilinkovič), Turanjanin (54. Kvakič) - Stanič (66. Kovač), Subašič (46. Varešanovič), Drljo (54. Jašarevič) - Hasič (66. Hasanbegovič). Tréner: Slaven Musa.

HLAS PO ZÁPASE
ALBERT RUSNÁK (tréner Slovenska 19): “V odvete bolo naším cieľom víťazstvo, tomu sme prispôsobili prípravu aj taktiku. Mali sme príležitosti na viac gólov, zápas sme mohli zavrieť už skôr, nestalo sa a potom sa stretnutie dohrávalo vo väčšej nervozite, ale dobre aj tak. Je to príprava a počas kvalifikačného turnaja môžeme očakávať práve takéto zápasy, aj preto to vítam. Pri zraze sme mali predstavu o zložení zostavy na prvý aj druhý zápas, okolnosti nás nútili urobiť určité korektúry, ale vystavali sme jedenástky tak, aby boli rovnocenné a kvalitné. Piatkový duel sme zvládli ako kolektív, ako tím,  ale prejavili sa aj lídri mužstva.“



Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: