Výsledky

Srbsko 17 - Slovensko 17 3:1

Peter Šurin|20. dec 2018 o 13:30

Góly: 2. Blagojevič, 47. Babič, 78. Ergelas -  32. Mojžiš
ŽK: Simič, Lukič, Stankovič, Baič, Ergelas, Mojžiš.
Rozhodoval: Van Droiessche (Belgicko).
SRBSKO 17: Stankovič - Despotovski, Drezgič, Lukič, Blagojevič - Lukovič, Knezevič (84. Komljenovič) - Simič (54. Cvetinačnin)- Colič, Baič (72. Ergelas), Babič.
SLOVENSKO 17: Belko – Tandara, Leitner, Obert, Javorček – Hornyák (82. Matoš), Nebyla, Mojžiš – Szetei (46. Kaprálik), Čerepkai, Suslov (82. Gomola). Tréner: Marek Bažík.

HLAS PO ZÁPASE
MAREK BAŽÍK (tréner Slovenska 17): “To, že bude tento turnaj o detailoch, sa potvrdilo hneď v našom úvodnom zápase, v ktorom sme si neustrážili obidva vstupy do polčasov, v nich sme inkasovali. Zápas sa lámal v polovici druhého polčasu, vtedy sme nevyužili výhodu pokutového kopu. Vo futbale sa to stáva. Úvodné stretnutie sme si výsledkovo predstavovali určite inak, ale chlapcov chcem pochváliť za nezlomnú vôľu biť sa sa s nepriaznivým vývojom zápasu, za aktivitu a vo väčšine úsekov duelu aj za kvalitu nášho herného prejavu. Vytvorili sme si dostatočné množstvo šancí na to, aby sme vstup zvládli aj výsledkovo, žiaľ, dnes sa nám futbalová šťastena otočila chrbtom. Teší ma aj fakt, že individuálne výkony niektorých chlapcov boli na vysokej úrovni. Musíme si to dobre zanalyzovať, zodvihnúť hlavy a pokúsiť sa o malý zázrak.“

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: