Správy

III. LIGA – Šlágre 14. kola v Seredi a Rimavskej Sobote

(Zdroj: Facebook AFC Nové Mesto nad Váhom - oficiálna stránka klubu, Autor: AFC Nové Mesto nad Váhom - oficiálna stránka klubu)
Branislav Sarňák|4. nov 2022 o 11:43
(Zdroj: Facebook AFC Nové Mesto nad Váhom - oficiálna stránka klubu, Autor: AFC Nové Mesto nad Váhom - oficiálna stránka klubu)

BRATISLAVA (SFZ) – Predposledné 14. kolo III. ligy je na programe počas víkendu.

Na západe sa môžu fanúšikovia v sobotu vybrať na šesť zápasov, všetky s výkopom o 13.00 h. Derby a šláger kola je na programe v Seredi, na pôdu druhého ŠKF príde líder OFK Malženice.

Ďalší zaujímavý regionálny duel pre fanúšikov bude v Šali, tá je aktuálne siedma a na jej pôde sa predstavia predposlední Novozámčania.

V súboji tabuľkových susedov privíta RSC HAMSIK ACADEMY Banská Bystrica, ktorý je na 13. mieste, FK Inter Bratislava, ten je o priečku nižšie.

Nové Mesto nad Váhom si zmeria sily s Bánovou, Martinčania doma nastúpia proti Beluši a Častkovce hostia poslednú Vrakuňu.

V nedeľu zabojujú o body FK Podkonice proti KFC Kalná nad Hronom a FC Slovan Galanta s Veľkými Ludincami.

V skupine Východ sú v úvodný hrací deň na programe tri stretnutia. Námestovo cestuje do Vranova nad Topľou, Bardejov sa predstaví v Lučenci a Lipany privítajú Sláviu TU Košice.

V nedeľu hostia Popradčania Kalinovo, Oravské Veselé si zmeria sily s Giraltovcami, Fiľakovo zabojuje o body so Svidníkom, Stropkov nastúpi proti Snine.

Šláger kola sa hrá v Rimavskej Sobote, obstarajú ho hráči tretieho MŠK proti lídrovi FK Spišská Nová Ves. „Musíme sa dobre pripraviť. Rimavská Sobota v posledných štyroch zápasoch vyhrala a v posledných dvoch dokonca neinkasovala ani gól. Urobíme všetko pre to, aby sme boli na tento zápas pripravení,“ vyhlásil pred duelom pre facebookový profil FK Spišská Nová Ves tréner Spišiakov Branislav Ondáš.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: