Správy

III. LIGA – Počas víkendu 13. kolo

(Zdroj: klub.okcastkovce.sk, Autor: OK Častkovce)
Branislav Sarňák|28. okt 2022 o 19:00
V uplynulom kole sa v šlágri skupiny Západ medzi Častkovcami a Malženicami zrodila bezgólová remíza. Kluby zabojujú o ďalšie body počas soboty a nedele.
V uplynulom kole sa v šlágri skupiny Západ medzi Častkovcami a Malženicami zrodila bezgólová remíza. Kluby zabojujú o ďalšie body počas soboty a nedele. (Zdroj: klub.okcastkovce.sk, Autor: OK Častkovce)

BRATISLAVA (SFZ) – Tretia najvyššia súťaž sa nezastaví ani počas volebného víkendu. V sobotu a v nedeľu sú v skupinách na programe zápasy 13. kola.

Na západe sa môžu v úvodný hrací deň tešiť fanúšikovia na štyri stretnutia. Súboj tímov z opačných pólov tabuľky bude v Nových Zámkoch. Futbalisti domáceho FKM, ktorí sú predposlední, privítajú druhú Galantu.

Martinčania, ktorí prehrali ostatné dve stretnutia v rade a sú na 11. mieste, hostia Podkonice, tie predošlé dva duely zvládli víťazne a patrí im 7. priečka.

Posledný ŠK Vrakuňa Bratislava cestuje na pôdu desiateho KFC Kalná nad Hronom. Vrankunčania bojujú o zmazanie nuly v kolónke víťazstiev.

Futbalisti Interu Bratislava, ktorí sú na 14. mieste, si zmerajú sily s 5. OK Častkovce.

V nedeľu privíta líder skupiny OFK Malženice, ktorý ešte v sezóne neprehral, RSC HAMSIK ACADEMY Banská Bystrica, tím zo stredného Slovenska je aktuálne na 13. pozícii.

Štvrtá Sereď vycestuje na pôdu dvanástej Bánovej, Beluša zabojuje o body so Šaľou a Veľké Ludince hostia AFC Nové Mesto nad Váhom.

Na východe privíta v sobotu prvý FK Spišská Nová Ves hráčov desiateho Lučenca. Posledné Giraltovce hostia Svidník, ktorý je na 12. priečke. 

Šláger kola je na programe v Bardejove, hráči Partizána, ktorí sú na 3. pozícii hostia druhé Lipany.

Súboj tabuľkových susedov bude medzi Popradčanmi a Fiľakovčanmi. Domáci sú 13. a hostia po pozíciu nižšie.

Rozbehnutá piata Rimavská Sobota, ktorá tri zápasy v rade vyhrala, si zmeria sily s jedenástym Námestovom, to neprehralo štyri duely, tri z toho však remizovalo.

V nedeľu vybehnú na ihrisko futbalisti Slávie TU Košice, ktorí nastúpia proti Oravskému Veselému, Stropkovčania vycestujú do Kalinova a na derby sa môžu tešiť v Snine, kam prídu Vranovčania.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: