Správy

FUTSAL – Slováci v príprave s dvomi prehrami 0:3 proti Maroku

(Autor: K-Mouad)
Peter Zeman|31. máj 2023 o 10:46
(Autor: K-Mouad)

BRATISLAVA (SFZ) – Slovenská futsalová reprezentácia odohrala v Maroku dve prípravné stretnutia, v obidvoch dueloch sa tešili z víťazstva domáci hráči Maroka po výhrach 3:0.

Maročania sa pripravujú na blížiaci sa Africký pohár národov a do prvého zápasu so Slovenskom vstúpili domáci ráznym krokom, keď o výhre 3:0 rozhodli tromi presnými zásahmi v prvom polčase. Aj asistent trénera Anton Brunovský zdôraznil nutnosť vstupovať do zápasov v plnom nasadení.

"V úvode nám chvíľu trvalo kým sme sa dostali do zápasového tempa, ale postupom času sme začali lepšie brániť a hlavne zachytávať domácich, ktorí hrali v neustálom rýchlom pohybe. Maročania naše zaváhania dokázali potrestať tromi gólmi v prvom polčase ale aj napriek ich obrovskej prevahe na lopte sme v druhom dejstve neinkasovali. Do zápasu zasiahli všetci chalani okrem Kevina Kollára a dovolím si tvrdiť, že si siahli na dno svojich síl. Premiéru v seniorskej repre si odbili aj nováčikovia, ktorí výborne nabehli do veľmi ťažkého zápasu - dá sa povedať, že to bol pre nich krst ohňom. Chlapcom patrí obrovská poklona za odvedený bojovný výkon od ktorého sa vieme odraziť do budúcnosti,“ zhodnotil dianie v prvom z dvojice prípravných stretnutí pre web futsalslovakia.sk asistent trénera Anton Brunovský.

Zverenci trénera Berkyho neuspeli ani v odvetnom stretnutí a na palubovke v Rabate podľahli domácej reprezentácii aj druhýkrát 0:3, do streleckej listiny sa postupne zapísali domáci Al Ayyane, Dhani a Jouad.

MAROKO – SLOVENSKO 3:0 (3:0)
27.05.2023
Góly: 5., 15. Jouad, 17. Al Ayyane
SLOVENSKO: Kušnír – Vaktor, Ostrák, Čeřovský, Ševčík (Kollár – Zaťovič, Kyjovský, Márton, Medoň, Vrábel, Marík, Korček, Kuruc)

MAROKO – SLOVENSKO 3:0 (2:0)
29.05.2023
Góly: 6. Al Ayyane, 9. Dhani, 24. Jouad
SLOVENSKO: Kollár - Marík, Kyjovský, Vrábel, Zaťovič (Kušnír – Kuruc, Ševčík, Ostrák, Vaktor, Čeřovský, Korček, Medoň, Márton)

(Autor: K-Mouad)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: