Novinky

SUMÁR - Prvá výhra Hrabového, Nededzi zariadili výhru hetrikmi Mravcovci

Matej Krško|16. okt 2018 o 00:00

V ostatnom kole sa zrodilo viacero zaujímavých výsledkov. O všetkom podstatnom sa dočítate v nasledujúcich riadkoch.

(Zdroj: autor, Autor: Richard Bellan)

I. DOXXbet trieda

11. kolo otvoril duel medzi rezervou Bánovej a Bitarovou. Hostí poslal v neďalekých Brezanoch do vedenia Tkáčik, na ktorého nadviazal Ftorek a Bitarová tak viedla po 1. polčase 0:2. Po zmene strán zvýšil vedenie hostí opäť Ftorek, a keď v 71. minúte prekonal domáceho brankára aj Németh, bolo vymaľované. Výhru hostí neohrozili ani domáce góle, ktorých autormi boli Belanec a Mára. Bánova B tak doma podľahla Bitarovej 2:4. Rolu favorita potvrdili Gbeľany, ktoré sa predstavili na pôde predposledných Kolárovíc. Líder tabuľky od začiatku diktoval tempo hry a odmenou mu boli presné zásahy Jadroňa, Mela a dva góly Tarabíka, ktoré znamenali výhru 0:4. Lietavská Lúčka doma "vybuchla" a podľahla Hornému Hričovu 0:5. Pod výhru hostí sa najviac pripísala dvojgólová dvojica Káčer - Valko, ktorým sekundoval s jedným presným zásahom Makovický. Ešte vyššiu prehru však zaznamenal Považský Chlmec, ktorému dokázala Nededza nasúkať šesť gólov. Hetrikmi sa blysli Marek a Miroslav Mravcovci. Dôležitú výhru zaknihovalo Jablonové, ktoré doma privítalo Kamennú Porubu. Skóre stretnutia otvoril domáci Bučo, ku ktorému sa pridal v 50. minúte Ivan Čička. A keďže v Jablonovom diváci už gól nevideli, stretnutie sa skončilo výsledkom 2:0 v prospech domácich futbalistov. Štiavnik, ktorý pricestoval na pôdu Zástrania, poslal do vedenia v 20. minúte Fujaček. Do kabín však odchádzali spokojnejší domáci futbalisti, ktorým sa dvomi gólmi Kubjatka podarilo zvrátiť priebeh zápasu. V druhom dejstve však vyrovnal z pokutového kopu Bambúch. Keď už sa zdalo, že sa body budú deliť, rozhodol o všetkom podstatnom v 86. minúte Sekáč, ktorý vystrelil domácim tri body. Naopak, víťaza nenašiel súboj medzi Rajeckými Teplicami - Konskou a Veľkým Rovným, kde gól nepadol.

Podrobné výsledky, zostavy, štatistiky a tabuľku I. DOXXbet triedy dospelých nájdete tu.

II. DOXXbet trieda

Zaujímavá prestrelka sa odohrala v Krasňanoch, kde si domáci futbalisti zmerali sily s Petrovicami. Ako prví sa radovali hostia po góle Hrtánka. Domáci však v 20. minúte zásluhou Lopušana vyrovnali. O minúte neskôr však opäť viedli hostia, keď sa presadil Mäsár. Konečnú podobu prvopolčasového výsledku dal však opäť Lopušan, ktorý našiel recept na hosťujúceho brankára aj po druhýkrát. V druhej polovici však na Hrtánkov gól domáci už odpoveď nedokázali, naopak, Mäsár vedenie hostí ešte zvýšil. Posledné slovo však mali domáci, ktorí skorigovali na konečných 3:4, keď presne namieril Vrábel. Mojš doma deklasoval Hliník vysoko 6:0. Popri dvojgólovému Káčerovi sa do streleckej listiny zapísali aj Ďuriš, Hubočan, Čechovič a P. Rolko. Hôrky rozhodli o svojej výhre 3:0 nad Rašovom v druhom polčase, keď sa dvakrát presadil Baranovič a jedenkrát Martiník. Brodno doma privítalo Hvozdnicu. Vo forme hrajúci domáci nemali s hosťami žiadne problémy a po góloch Mareka Belaníka, Nimohaja, Majerčíka a opäť Mareka Belaníka zvíťazili 4:0 a pripísali si už desiatu výhru v rade. Nováčik z Ďurčinej sa predstavil v Dlhom Poli. Vrece z gólmi sa roztrhlo až po zmene strán. Domácich poslal do vedenia Badura, na ktorého nadviazali Popluhár a dvakrát Staš. Kozmetickú úpravu konečnému výsledku dal v 84. minúte hosťujúci Kozarec. Na domácej pôde nezaváhalo ani Hlboké, ktoré privítalo Strážu. Skóre stretnutia otvoril už v 3. minúte Adamov. Ten istý hráč sa presadil aj v 36. minúte a zvýšil vedenie Hlbokého o dva góly. V 56. minúte viedli domáci už rozdielom triedy, keď z bieleho bodu presne namieril Štaffen. Hostia sa zmohli už len na skorigovanie stavu, o ktoré sa pričinil deväť minút pred koncom Cingel. Hlboké tak doma zdolalo Strážu 3:1. V súboji tímov zo spodnej časti tabuľky medzi Tepličkou B a Nezbudskou Lúčkou boli úspešnejší hostia, ktorých do vedenia poslal vlastným gólom Šeliga. Hostia ešte pridali zásluhou Šmidu a Beháňa dva góly, ktoré v konečnom dôsledku znamenali ich výhru 0:3.

Podrobné výsledky, zostavy, štatistiky a tabuľku II. DOXXbet triedy dospelých nájdete tu.

III. DOXXbet trieda "A"

Zbyňov sa prezentoval v ostatných kolách zlepšenými výsledkami, čo chcel potvrdiť aj v ďalšom súboji, tentokrát proti Podhoriu. Túto snahu potvrdil v 17. minúte Bielik, ktorý poslal domácich do vedenia. Po zmene strán potvrdili výhru Zbyňova 3:0 ešte góly Alberta a P. Martinku. V Kunerade, kde sa predstavilo Trnové, rozhodol o osude stretnutia jediný gól. Na radosť domácich priaznivcov ho vsietil v 51. minúte Martinka. Rozdielom jediného gólu sa skončilo aj stretnutie v Babkove, kam pricestovala Lietava. Do susedského derby lepšie vkročili hostia, ktorí si vypracovali zásluhou Mikulíka a Janošku dvojgólové vedenie. Ešte do prestávky sa však domáci gólom Harceka do zápasu vrátili. Po návrate z kabín rozhodla o všetkom 77. minúta, kedy domáci gólmi Makuku a Húdeka zvrátili priebeh zápasu a rozhodli o svojej výhre 3:2. Po týždňovom odmlke sa do súťažného diania vrátila rezerva Stráňav, ktorá sa predstavila v Dolnej Tižine. Skóre stretnutia otvoril v 11. minúte hosťujúci Remek, na ktorého gól však odpovedal Marek Šmehyl, ktorý sa z nariadenej penalty nemýlil. O výhre hostí 1:2 rozhodol v 73. minúte Kello.

Bytčica mala voľno.

Podrobné výsledky, zostavy, štatistiky a tabuľku III. DOXXbet triedy "A" dospelých nájdete tu.

III. DOXXbet trieda "B"

Pšurnovice naďalej nepoznajú premožiteľa, keď si tentokrát poradili na domácej pôde so Zádubním tesne 2:1. Do vedenia sa po góle Holeša síce dostali hosťujúci futbalisti, ale hrdinom domácich sa stal Lovás, ktorý dvomi gólmi stanovil konečnú podobu výsledku. Rovnakým pomerom sa skončil aj duel medzi Súľovom a Divinou. Po prvom polčase viedli domáci, keď v 12. minúte presne namieril Skotnický. Po zmene strán sa však po góle Kantoríka začínalo odznovu. O výhre domácich rozhodol v 67. minúte Kocian. Prvú výhru v sezóne si pripísalo Hrabové, ktoré dokázalo zdolať Hričovské Podhradie 2:0. O góly domácich sa postarala dvojica Kecík - Gajdošík. 2:0 vyhralo aj Ovčiarsko, ktoré privítalo Divinku - Lalinok. Oba góly domácich strelil Marek Galbavý.

Podrobné výsledky, zostavy, štatistiky a tabuľku III. DOXXbet triedy "B" dospelých nájdete tu.

Súvisiaci obsah

  • Rozpis futbalových súťaží riadených ObFZ Žilina v súťažnom ročníku  2022/2023
    05.08.2022
    Rozpis futbalových súťaží riadených ObFZ Žilina v súťažnom ročníku 2022/2023Rozpis súťaži pred nadchádzajúcim ročníkom si môžete stiahnuť na odkaze nižšie.
    05.08.2022
  • Skupiny prípraviek pre jarnú časť
    07.04.2022
    Skupiny prípraviek pre jarnú časťRozpis skupín prípraviek pre jarnú časť sezóny 2021/2022 je dostupný na odkaze nižšie.
    07.04.2022
  • Manuál prípraviek
    01.04.2022
    Manuál prípraviek ObFZ Žilina je lídrom a priekopníkom organizácie týchto súťaží v rámci celého Slovenska. Myšlienka vedenia ObFZ Žilina Igora Krška z roku 2013 sa chvalabohu ujala a narástla do dnešného rozmeru. Kompletný manuál prípraviek je dostupný na stiahnutie nižšie.
    01.04.2022
  • Online seminár prvej pomoci
    22.03.2022
    Online seminár prvej pomociVážení páni predsedovia, funkcionári, rozhodcovia a delegáti, dovoľte, aby som vám zaslal link na online seminár k prvej pomoci. Mám za to, že keď sa niečo prihodí na ihrisku, lepšie je byť pripravený ako prekvapený. Preto sme sa týmto videom rozhodli zaškoliť rozhodcov. Využiť ho samozrejme môžete všetci, aj kluby pre svojich trénerov a hráčov, aby vedeli reagovať a podať prvú pomoc, kým príde sanitka. Prvá pomoc zachraňuje životy, platí to aj na ihrisku. V poslednej dobe sa stalo viacero nepríjemných situácii, ktoré si vyžadovali zásah prvej pomoci. Verím kolegovia, že aj toto bude pre vás dobrá pomôcka, ako posunúť našu futbalovú rodinu o čosi ďalej. S úctou Igor Krško
    22.03.2022
  • Aktuálna klubová príslušnosť rozhodcov
    22.03.2022
    Aktuálna klubová príslušnosť rozhodcovV dokumente, ktorý nájdete v texte nižšie, je uvedená aktuálna klubová príslušnosť rozhodcov.
    22.03.2022
  • Mimoriadna správa - Pomoc Ukrajine
    10.03.2022
    Mimoriadna správa - Pomoc UkrajineVážení zástupcovia futbalových klubov, z dôvodu výnimočnej situácie panujúcej na území Ukrajiny spojenej s príchodom vojenských utečencov k nám Vás chceme informovať, že podporujeme každú formu pomoci, ktorú môžete poskytnúť futbalistom/futbalistkám. Chceme Vás v tom podporiť, hlavne čo sa týka prijatia mladých futbalistov/futbalistiek a ich zaradenia do tréningového procesu.
    10.03.2022
  • Úprimný Igor Krško po neúspešných voľbách: Niektorým delegátom za hlas sľubovali aj teplákové súpravy!
    07.02.2022
    Úprimný Igor Krško po neúspešných voľbách: Niektorým delegátom za hlas sľubovali aj teplákové súpravy!Voľby nevyhral. Predseda ObFZ Žilina Igor Krško (51) po neúspešnej kandidatúre na post šéfa Stredoslovenského futbalového zväzu nám v otvorenej spovedi povedal mnohé príčiny jeho neúspechu. Od zákulisných intríg až po anonymné hanopisy či korupciu v podaní teplákové súpravy toho narátal viac než dosť. Napriek absurdnej realite a stave spoločnosti na futbal v budúcnosti podľa vlastných slov nezanevrie.
    07.02.2022
  • Oznam matričnej komisie
    07.02.2022
    Oznam matričnej komisie
    07.02.2022
  • Príhovor Igora Krška pred blížiacimi sa voľbami na predsedu Stredoslovenského futbalového zväzu
    16.01.2022
    Príhovor Igora Krška pred blížiacimi sa voľbami na predsedu Stredoslovenského futbalového zväzuV priloženom linku nižšie môžete nájsť príhovor predsedu ObFZ Igora Krška a zároveň kandidáta na predsedu Stredoslovenského futbalového zväzu pred blížiacimi sa voľbami.
    16.01.2022
  • EURÁ z EURA
    06.01.2022
    EURÁ z EURAVážení ISSF manažéri, pripomíname vám možnosť prihlásiť sa do infraštruktúrneho projektu SFZ s názvom „EURÁ z EURA“.
    06.01.2022
  • Veselé Vianoce a šťastný nový rok 2022!
    22.12.2021
    Veselé Vianoce a šťastný nový rok 2022!
    22.12.2021
  • Futbalový prezident Ján Kováčik : Vytvorme vďaka nášmu športu oázu slušnosti
    05.11.2021
    Futbalový prezident Ján Kováčik : Vytvorme vďaka nášmu športu oázu slušnostiPočas volebnej konferencie Oblastného futbalového zväzu Žilina vystúpili s príhovorom viacerí rečníci. Jedným z nich bol aj prezident Slovenského futbalového zväzu Ján Kováčik (58), ktorému sme položili po výsledkoch volieb pár otázok.
    05.11.2021