Výsledky dorasteneckého turnaja o Pohár ObFZ Senica

Miroslav Maca|27. jún 2018 o 00:00

Výsledky dorasteneckého turnaja o Pohár ObFZ Senica

V sobotu 23. júna 2018 sa odohral na ihrisku TJ Hlboké dorastenecký turnaj o pohár ObFZ Senica. Zúčastnili sa ho víťazi jednotlivých oblastných súťaží  :Sokol Dambořice U19 /OFS Hodonín/, AŠK Slávia Trnava U19 /ObFZ Trnava/, Výber ObFZ Nitra U17 a ObFZ Senica reprezentovalo druhé družstvo MO TJ Družstevník Sobotište U19.

V úvodnom zápase sa odohralo predčasné finále, v ktorom žreb zviedol Sláviu Trnava s Výberom ObFZ Nitra. V kvalitnom zápase zvíťazila Slávia Trnava tesne 1:0. Ešte tesnejšie postúpil z druhého semifinále český zástupca z Damboříc, ktorý zvíťazil nad Sobotišťom až na strely zo značky pokutových kopov. O tretie miesto jasne dominoval Výber ObFZ Nitra a odsúdil tak Sobotište na štvrté miesto. Vo finále naopak Slávia Trnava zaslúžene dominovala nad Dambořicami vysoko 6:0.

Najlepším hráčom celého turnaja bol vyhlásený Miroslav Hrnčiar z Výberu ObFZ Nitra U17,najlepším brankárom sa stal Patrik Kachyňa a najlepším strelcom Marcel Miko s tromi zásahmi zo Slávie Trnava.

Všetci traja si vďaka sponzorovi turnaja p.Romanovi Markechovi - majiteľovi furmy SPORTIKA Slovensko odniesli futbalové lopty.

Turnaj rozhodovali Vladimír Vlk, Radovan Srnec a Gabriel Knap.

Na turnaji sa zúčastnili najvyšší predstavitelia spomenutých futbalových zväzov, páni Petr Kotásek -predseda , Jiří Trnka - sekretár OFS Hodonín,Vladimír Hracho - predseda ObFZ Trnava, Štefan Korman - predseda ObFZ Nitra, ako i predseda ObFZ Trenčín p.Ivan Gróf. Ceny pre najlepších odovzdávali predseda ZsFZ Ladislav Gádoši a predseda ObFZ Senica Miroslav Guček.

Poďakovanie patrí domácemu FK Družstevník Hlboké na čele s p.Michalom Hrušeckým  a "domácemu" členovi VV  a podpredsedovi ObFZ Senica P.Koprlovi. I vďaka nim bol turnaj zorganizovaný na vysokej profesionálnej úrovni.

Výsledky : AŠK Slávia U19 - Výber ObFZ Nitra U17 1:0 g: Jankech, Sokol Dambořice U19 - TJ Sobotište U19 1:1 g: Kratochvíl - Tomeček, pokutové kopy 5:4

O 3. miesto: TJ Sobotište U19 - Výber ObFZ Nitra U17 1:5 g: Švárny - Hrnčiar 2, Minarčík, Rúžička, Klampárik.

Finále: AŠK Slávia Trnava U19 - Sokol Dambořice U19 6:0 g: Miko 3, Sabo, Suja, Trajlínek.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: