Úradné správy

Úradná správa ObFZ Bratislava-mesto č.21 2021/2022 zo dňa 19.11.2021

Ľubomír Udvardy|19. nov 2021 o 11:59

SEKRETARIÁT

Oznam

Kredity, ktoré majú kluby k dispozícii prostredníctvom SFZ je potrebné vyčerpať do 30.11.2021. Výšku kreditov si môžete skontrolovať v linku nižšie.

https://podporamladeze.futbalsfz.sk/


ŠPORTOVO-TECHNICKÁ KOMISIA:

Oznamuje:

BFZ organizuje ZT dorastu U19 so začiatkom v januári 2022. Termín uzávierky prihlášok je 10.12.2021. FK budú rozdelené do skupín podľa prihlášok a počtu družstiev.

ŠTK BFZ na svojom zasadnutí dňa 18.11. v sídle BFZ vyžrebovala prvé kolo Pohára BFZ, ktoré sa uskutoční 13.3.2022 o 15:00 hod., pričom družstvá FK Slovan Ivanka pri Dunaji a TJ Rovinka budú nasadené do druhého kola.

TJ Slovan Viničné - ŠK Svätý Jur

ŠK Krasňany Bratislava - FK Inter Bratislava

ŠKO Miloslavov - OFK Dunajská Lužná

MŠK Kráľová pri Senci - ŠK Vrakuňa Bratislava

ŠK Tomášov - FK Vajnory

NŠK 1922 Bratislava - ŠK Nová Dedinka


KOMISIA ROZHODCOV

Oznamy:

KRaD BFZ v spolupráci s KD SFZ pripravuje Licenčný seminár pre odbornú prípravu Delegátov zväzu – licencia „A“. Plánovaný termín konania je 15.1.2022 (sobota) v Bratislave. Uchádzači sa môžu prihlásiť u vedúceho sekretára BFZ Jána Farbulu, zaslaním vyplnenej prihlášky na emailovú adresu: jan.farbula@futbalsfz.sk. Uzávierka prihlášok je

10.12.2021. Súčasne so zaslaním prihlášky je uchádzač povinný vykonať platbu za licenčný seminár vo výške 50,- €. Platbu je potrebné uskutočniť na číslo účtu SK79 1100 0000 0026 1079 9963 (uvádzajte presne). Do poznámky je potrebné uviesť meno a priezvisko prihláseného účastníka. Po prijatí prihlášky a vykonaní platby bude uchádzač zapísaný do zoznamu účastníkov seminára.

Záväznú prihlášku na licenčný seminár, ako aj tlačivo o absolvovaní lekárskej prehliadky nájdu uchádzači na stránke www.futbalsfz.sk, v sekcii SFZ / komisie a iné orgány / odborné komisie SFZ / komisia delegátov SFZ.

Noví záujemcovia o získanie licencie musia na seminár priniesť "Čestné prehlásenie o bezúhonnosti", "Potvrdenie o absolvovaní lekárskej prehliadky" a "kópiu dokladu o najvyššom dosiahnutom vzdelaní" ( vyžaduje sa minimálne maturitné vysvedčenie).

Po uzávierke prihlášok bude všetkým uchádzačom poskytnutý metodický materiál a pokyny k štúdiu, ako aj ďalšie usmernenia. Komunikácia bude prebiehať výhradne elektronicky, na emailové adresy, ktoré uchádzači uvedú do prihlášky (je potrebné dbať o správne uvedenie emailovej adresy).

Zaslaním prihlášky a vykonaním platby sa považuje účasť uchádzača na seminári za záväznú. Poplatok sa nevracia z dôvodu nastavenia procesov prípravy, priebehu a realizácie seminára.


MATRIKA

Zimné prestupové obdobie začína od 01.01.2022.

Matrika ObFZ Bratislava - mesto upozorňuje, že pri požiadaní o nový elektronický RP je potrebné použiť aktuálnu fotografiu žiadajúcej osoby v zmysle RaPP SFZ čl. 9 bod 4 b. V prípade nedodržania ustanovenia predmetného článku bude takáto žiadosť zamietnutá.

Návod na vygenerovanie platobných predpisov nájdete v linku nižšie:

https://www.futbalsfz.sk/issf-platobne-predpisy

Súvisiaci obsah