Úradné správy

Úradná správa č. 17

5. nov 2021 o 10:04


Správy zo sekretariátu

1. Oznamujeme klubom, že im boli elektronicky (mailom na adresy manažérov uvedených v rozpise MFS) zaslané pozvánky na volebnú konferenciu ObFZ BB, ktorá sa uskutoční dňa 20.11.2021 (sobota) o 10:00 hod. na SOŠ pod Bánošom, Banská Bystrica. Zároveň žiadame kluby, aby potvrdili doručenie pozvánky a predbežné potvrdenie zúčastnenia sa konferencie z dôvodu prípravy konferencie a zabezpečenia stravy a doručili na sekretariát zväzu Poverenie pre delegáta spolu s návrhmi kandidátov na volené funkcie (stačí aj scan mailom na adresu: obfzbb@futbalsfz.sk). V prípade zmeny prijatých pandemických opatrení a zmeny (termínu, miesta, času, opatrení a pod.) volebnej konferencie Vás budeme včas informovať.

Nakoľko okres Banská Bystrica a aj Brezno padol do čiernej farby Covid automatu, a je vysoký predpoklad, že v čase konania konferencie bude tiež v čiernej farbe, je preto možné konferenciu zorganizovať len v režime kompletne zaočkovaný. Preto žiadame kluby, aby sa na túto možnosť pripravili a vyslali svojich zástupcov, ktorí spĺňajú túto podmienku.

2. Pripomíname klubovým manažérom koniec čerpania kreditov na rok 2021. Žiadame Vás aby ste čím skôr vyčerpali tieto Zákonom o športe garantované štátne príspevky, nakoľko sú to zdroje určené na rozvoj Vašej mládeže a futbalu v našom regióne. Tieto peniaze viete efektívne použiť nákupom na futbalnet.shop.

Prehľad nevyčerpaných prostriedkov futbalových klubov ObFZ Banská Bystrica k 05.11.2021:

ŠK Heľpa 933,03.- €; FK Jasenie 1 164,68.- €; OFK 1950 Priechod 106,08.- €, FK Brusno – Ondrej 2 324,40.- €, OFK Slovan Valaská 1 164,68.- €.

3. Upozorňujeme futbalové kluby, aby svoje kontakty v ISSF aktualizovali. V prípade zmeny štatutárneho orgánu klubu, je potrebné poslať krátku žiadosť a v prílohe zápisnicu z členskej schôdze, prípadne uznesenie a prezenčnú listinu z takého zasadnutia. Stačí aj elektronickou formou (scan) na e-mail (obfzbb@futbalsfz.sk). V prípade zmeny č. účtu – potvrdenie z príslušného bankového domu. V prípade aktivácie, resp. deaktivácie klubového ISSF manažéra je potrebné vyplniť príslušný formulár v ISSF v časti dokumenty, vytlačiť a následne po potvrdení štatutárom FK odoslať na Matriku SFZ.

4. Komisia rozhodcov a delegátov Stredoslovenského futbalového zväzu v spolupráci s Komisiou delegátov Slovenského futbalového zväzu pripravuje Licenčný seminár pre odbornú prípravu Delegátov zväzu – licencia „A“. Plánovaný termín konania licenčného seminára je 23.1.2022. Záujemcovia sa môžu prihlasovať na licenčný seminár u p. Schneidera lektora vzdelávania delegátov SsFZ. Uzávierka  písomných a podpísaných prihlášok je 17.12.2021. Podrobne a správne vyplnené prihlášky možno odovzdať na sekretariáte SsFZ, p. Schneiderovi, zaslať poštou na SsFZ alebo elektronicky na emailovú adresu miroslav.schneider@gmail.com . Súčasne s vyplnenou a podpísanou prihláškou je žiadateľ povinný uskutočniť úhradu vložného vo výške 50,- €. Platba sa uskutočňuje na účet SK 79 1100 0000 0026 1079 9963 (uvádzajte presne). Do poznámky je potrebné uviesť meno a priezvisko prihláseného účastníka. Po úhrade vložného a prijatí prihlášky bude uchádzač zapísaný do zoznamu účastníkov seminára. 

Všetky potrebné tlačivá k prihlasovaniu, lekárskej prehliadke sú verejne dostupné na stránke www.futbalsfz.sk , v sekcii komisie a iné orgány / odborné komisie SFZ / komisia delegátov SFZ. 

Noví záujemcovia musia na seminár priniesť a komisii predložiť "Prehlásenie o bezúhonnosti", "Potvrdenie o zdravotnom stave" a "Doklad o najvyššom dosiahnutom vzdelaní" ( vyžaduje sa minimálne maturitné vysvedčenie ). 

Po zaradení uchádzača na zoznam mu bude poskytnutý metodický materiál a pokyny k štúdiu podkladov, ako aj ďalšie usmernenia. Komunikácia bude zasielaná elektronicky na uvedené mailové adresy záujemcov o licenciu. Z toho dôvodu je potrebné dbať o správne uvedenú a čitateľnú mailovú adresu v prihláške.  

UPOZORNENIE: Zaslaním prihlášky a zaplatením vložného sa považuje účasť prihláseného na seminári za záväzný. Vložné sa nevracia z dôvodu nastavenia procesov prípravy, priebehu a realizáciu projektu.


Súvisiaci obsah