Úradné správy

Úradná správa č.22 zo dňa 29.1.2021

29. jan 2021 o 08:15

SEKRETARIÁT

1. Oznamujeme FK, že SFZ pre každý klub, ktorý má v súťaži aspoň jedno družstvo zabezpečuje zdarma tlačiareň typ DCP resp.MFC. Každý klub po prevzatí tlačiarne podpíše zmluvu o výpôžičke a preberací protokol. Po troch rokoch tlačiarne ostanú v majetku klubov. Tlačiarne budú dovezené na SsFZ odkial si tieto prevezmú jednotlivé ObFZ a následne z ObFZ si tieto prevezmú samotné kluby. Po dovezení o čom budú kluby informované je potrebné v priebehu 1-2 dní tlačiarne prevziať, lebo nemáme skladovacie kapacity. Tlačiarne sú v rozmeroch cca 70x70 cm. Realizácia tohoto projektu by mala byť v mesiaci február 2021 a FK budú včas informované.

2. Jedenástka roka 2020

Španko Juraj /L.Ján/, Kučera Marko /Ludrová/, Kinik Peter/ Ľubeľa/, Gejdoš Tomáš /L.Teplá/, Alexy Erik /Važec/, Lovás Matej /L.Teplá/, Kokavec Peter /Palúdzka/, Legerský Filip /Dúbrava/, Malacký Martin /L.Ján/, Bobek Miroslav /L.Teplá/, Tropp Jozef /Važec/. 

Najlepší hráč: Peter Kokavec /Palúdzka/, Najlepší tréneri: Peter Kokavec st. dospelí /Palúdzka/, Juraj Moravčík mládež /Černová/.

Najlepší rozhodca:Ján Janíček /SmrečanyŽiar/. 

Osobnosti LFZ: Ján Macík /L.Mikuláš/, Branislav Urban st./L.Mikuláš/, Jaroslav Priechodský /Sv.Kríž/, Jozef Chmúra /Ružomberok/, Gustáv Mataj /Ružomberok/.

Spôsob vyhodnotenia bude oznámený v ďalších ÚS, vzhľadom na aktuálnu situáciu na Slovensku.

3. Transfer, iba prestup s obmedzením, je možné zadávať do 31.3.2021.

Vyzývame všetkých športových činovníkov na priebežné zasielanie pripomienok, resp. podnetov k Súťažnému poriadku futbalu, v termíne do 28.2.2021 na emailovú adresu: miroslav.richtarik@futbalsfz.sk. Podnet musí byť v členení:

1) článok, ku ktorému je podnet podaný;

2) čo je predmetom zmeny, o čo podávateľ žiada;

3) odôvodnenie, z akého dôvodu a čo predmetná zmena má priniesť. 

 

Igor Repa                                              Vladimír Hubka

predseda LFZ                                           sekretár LFZ

 


Súvisiaci obsah