Diskusia: Vlhová ukázala v Záhrebe silu a potenciál, ale na Shiffrinovú opäť nestačila

chevron-downchevron-up
Ak chcete prispievať do diskusie, musíte byť prihlásený predplatiteľ.
Prihlásiť sa
15 príspevkov

• UzNieSomCislo
    • 4.1.2023 - 19:27
    Kedy uz ten Zahreb konecne vyhodia z kolotoca WC? Az ked sa tam budu clnkovat namiesto lyzovania?
    Ved ta trat nema s lyzovanim uz nic spolocne.
    A gratulacia Peti za zatial naj vysledok sezony v slalome Dufam, ze top forma bude vrcholit na MS.
    • john B
      Prémium
      • 4.1.2023 - 20:22
      Ja som bol praveze prekvapeny ako dobre trat drzala. Tento rok je teplo v celej Europe. Muzsky slalom v Ga-Pa podmienky rovnake, mozno aj horsie.
      • UzNieSomCislo
        • 4.1.2023 - 20:32
        GaPa sa mi nezdali horsie podmienky urcite. V Zahrebe isli aj kratsiu verziu lebo nemali tolko vyrobeneho snehu. V GaPa mohli aj trenovat, v Zahrebe sa mohli akurat tak prechadzat. V Zahrebe sa to opakuje uz niekolko ostatnych rokov.
        • john B
          Prémium
          • 4.1.2023 - 21:18
          GaPa je velke stredisko vo vyske 2500m. Zahreb je somarska luka s celkovou dlzkou trati 4km. Podmienky v samotnych pretekoch boli porovnatelne.

Ano, Zahreb je dlhodobo problem ale tento rok by ani ina europska nahrada nebola o nic lepsia. Ja sa skor cudujem, ze sa nejazdi viac pretekov v USA, Kanade alebo v Japonsku. Tam problemy s nedostatkom snehu zatial vobec nemaju.
          • UzNieSomCislo
            • 4.1.2023 - 21:35
            GaPa ma vrchol 2050 mnm, takze nieco ako Chopok. Ciel je niekde okolo 1200 mnm. Takze ani GaPa nie je velmi suprove stredisko. Velkostou mensie ako Chopok (km zjazdoviek).

USA, CA a JPN sa nejazdi viac kvoli casovemu posunu. Ludia to chcu vidiet live. Lyzovanie je silne len v Europe. V USA je min zaujem a JPN ani nevedia co lyzovanie je medzi verejnostou.
            JPN je skvely na freeride v prasane a neskutocne videa z toho ...
Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Zjazdové lyžovanie»Vlhová ukázala v Záhrebe silu a potenciál, ale na Shiffrinovú opäť nestačila