Zranený Šatan by mal vynechať tri zápasy Slovana

(Autor: TASR)
SITA|8. nov 2012 o 17:33

Miroslav Šatan si zranenie privodil v sobotňajšom zápase KHL na ľade HC Lev Praha pri strete s obrancom domáceho mužstva Zdenom Chárom.

BRATISLAVA. Pravdepodobne bez kapitána Miroslava Šatana sa budú musieť zaobísť hokejisti Slovana Bratislava v najbližších troch dueloch Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL).

Ako informuje oficiálny web "belasých", skúsený 38-ročný útočník po zápase v Prahe stále absolvuje liečbu a jeho štart v troch zápasoch u súperov je nepravdepodobný.

"Miro Šatan sa v súčasnosti nachádza v stave po úraze hlavy a podvrtnutí krčnej chrbtice v štádiu diagnostiky a liečby," povedal pre hcslovan.sk klubový lekár Ján Grauzel a spresnil, že Šatan nosí krčnú ortézu. Skúsený hokejista sa asi nepredstaví v Jaroslavli, Mytiščiach a Nižnom Novgorode.

"Vzhľadom na momentálny stav liečenia Mira Šatana je jeho účasť na najbližšom tripe viac ako nepravdepodobná. Chlapci sa teda budú musieť v ťažkých zápasoch na ľade troch súperov zrejme zaobísť bez svojho kapitána," uvádza sa na klubovom webe hcslovan.sk.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Zranený Šatan by mal vynechať tri zápasy Slovana