Zranenie Kennyho Millera strašiakom pre Rangers aj Škótsko

SITA|13. máj 2009 o 12:07

Cestu futbalistov Glasgowa Rangers za ziskom škótskej ligovej trofeje by mohlo vážne skomplikovať zranenie útočníka Kennyho Millera, ktorému sa obnovili problémy so zadným ...

GLASGOW. Cestu futbalistov Glasgowa Rangers za ziskom škótskej ligovej trofeje by mohlo vážne skomplikovať zranenie útočníka Kennyho Millera, ktorému sa obnovili problémy so zadným stehenným svalom a nemôže nastúpiť na stredajší zápas 36. kola s Hibernian. Tréner Walter Smith navyše na sto percent nevie, čo s ním bude môcť počítať v sobotňajšom dueli s Aberdeenom. "Znovu sa objavili jeho ťažkosti so zadným stehenným svalom, ale verím, že keď si dá pár dní voľna, bude na stretnutie s Aberdeenom pripravený nastúpiť. Dúfal som, že vydrží bez zranenia až do konca sezóny, ale znovu má bolesti, takže nám bude chýbať. Ide o problém nervového pôvodu. Po skončení ročníka sa lekári naňho lepšie pozrú a snáď to vyriešia," konštatoval Smith. Zranenie elitného kanoniera prišlo v najmenej vhodnú dobu, Rangers zvádzajú tuhý boj o titul so Celticom, ktorý sa po utorňajšom víťazstve nad Dundee United vrátili na čelo tabuľky škótskej Premier League. Ak však "jazdci" zvládnu zvyšné tri zápasy a všetky vyhrajú, detronizujú svojho veľkého rivala.

Millerov stav nie je dobrou správou ani pre trénera škótskej reprezentácie Georgea Burleyho, v prípade operácie by bol ohrozený jeho štart v dôležitom augustovom zápase kvalifikácie MS 2010 s Nórskom.

Nachádzate sa tu:
Domov