Zlatan po hetriku: Bolo vidieť, že nie som ešte fit

Girondins Bordeaux. Ilustračná snímka.
Girondins Bordeaux. Ilustračná snímka. (Autor: archív SITA/AP)
SITA|1. sep 2014 o 07:08

Domáci vyrovnali v 79. minúte. Bordeaux napriek remíze zostáva s 10 bodmi na prvom mieste.

PARÍŽ. Futbalisti Parížu St. Germain si v nedeľu schuti zastrieľali, v dueli 4. kola najvyššej francúzskej súťaže zvíťazili nad AS St. Étienne vysoko 5:0.

Tri góly domácich vsietil švédsky bombardér Zlatan Ibrahimovič, pre ktorého to bol prvý zápas po zranení brušného svalstva.

Tridsaťdvaročný zakončovateľ sa zranil 17. augusta v ligovom stretnutí proti Bastii (2:0). Ibrahimovič sa zotavoval doma vo Švédsku, kde s lekármi národného tímu naberal kondíciu a snažil sa urýchliť návrat na futbalové trávniky. Švéd je najlepším strelcom posledných dvoch sezón najvyššej francúzskej súťaže.

Napriek hetriku nebol ešte po zápase stopercentne spokojný so svojím výkonom.

"Bol to pekný zápas, musím sa však poďakovať svojim kolegom v mužstve. Ešte nie som po nedávnom zranení stopercentne pripravený, čo bolo aj vidieť. Na ihrisku som však nechal všetky sily," povedal pre L´Equipe Ibrahimovič.

PSG je po štyroch kolách Ligue 1 na 2. mieste tabuľky s ôsmimi bodmi za dve víťazstvá a dve remízy. Vedie desaťbodové Bordeaux.

V úvodnom nedeľnom stretnutí 4. kola najvyššej francúzskej futbalovej súťaže sa zrodila prekvapujúca remíza, keď si po výsledku 1:1 na domácom ihrisku Bordeaux podelilo body s Bastiou.

Lepšie do zápasu vstúpili hostia, v ktorých drese skóroval v 18. min Tallo. Domáci vyrovnali v 79. min gólom Rolana. Bordeaux napriek remíze zostáva s 10 bodmi na prvom mieste tabuľky Ligue 1.

Ligue 1 - nedeľa:

Girondins Bordeaux - Bastia 1:1 (1:1)

Góly: 79. Rolan - 18. Tallo

FC Metz - Olympique Lyon 2:1 (0:0)

Góly: 82. N'Gbakoto (z 11 m), 87. Falcon - 68. Lacazette

Paríž St. Germain - St. Étienne 5:0 (2:0)

Góly: 41., 62. a 72. Ibrahimovič, 24. Ruffier (vlastný), 63. Cavani

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Francúzsko»Zlatan po hetriku: Bolo vidieť, že nie som ešte fit