Veľká podpora pre Vlhovú. Jasná hlási vypredané! Čaká nás lyžiarske divadlo

Petra Vlhová vyhrala obrovský slalom v Jasnej 2021.
Petra Vlhová vyhrala obrovský slalom v Jasnej 2021. (Autor: TASR)
Sportnet|24. okt 2023 o 16:00

Preteky Svetového pohára v slovenskom stredisku odštartujú v sobotu 20. januára.

BRATISLAVA. Vstupenky na Svetový pohár alpských lyžiarok do Jasnej sa vypredali za dva týždne. Organizátori o tom informovali v tlačovej správe. 

Domácu lyžiarku Petru Vlhovú a jej najväčšiu konkurentku v boji o víťazstvo Mikaelu Shiffrinovú podporí tisíce priaznivcov.

„Neuveriteľné. Slovenský národ opäť raz potvrdil, že má lyžovanie v krvi. Naozaj sme nečakali, že počas niekoľkých dní bude kapacita Svetového pohára vypredaná. Veľmi si to vážime a je to obrovský záväzok.

Je našim spoločným cieľom, aby sa fanúšikovia v januári dočkali naozaj krásneho lyžiarskeho divadla,“ teší sa predseda organizačného výboru Audi FIS Svetového pohára 2024 Jiří Trumpeš.

Prvých tisíc lístkov v hodnote 35 eur na oba dni sa vypredalo v priebehu niekoľko minút. Fanúšikovia rýchlo siahli aj po vstupenkách v hodnote 45 eur a nakoniec sa vypredala aj tretia vlna v sume 55 eur. Rovnako sú vypredané aj parkoviská. 

VIDEO: Pozvánka Petry Vlhovej

„Chcem pripomenúť divákom, že do hlavnej fanzóny na Bielej Púti bude možný vstup aj bez vstupenky, a tak si sprostredkovane lyžiarsku atmosféru užijú fanúšikovia priamo v areáli Svetového pohára, kde sa budú môcť stretnúť s najlepšími pretekárkami v piatok a v sobotu večer počas verejného žrebovania štartových čísel.“

Fanúšikov čaká v Jasnej bohatý sprievodný program. Centrum zábavy bude na Bielej Púti. V pláne sú koncerty, súťaže aj verejné žrebovanie štartových čísel elitnej pätnástky pretekárok.

To prebehne v piatok aj v sobotu vždy o 18.00 hodine.

Naďalej platí, že stredisko aj počas súťažného víkendu zostane otvorené a viaceré trate budú k dispozícii. Okrem zjazdoviek Petra Vlhová, Majstrovská a Biela Púť budú všetky ostatné trate na severnej aj južnej strane strediska naďalej k dispozícii lyžiarom.

Svetový pohár odštartuje v sobotu 20. januára pretekmi v obrovskom slalome, o deň neskôr je na programe slalom.

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Zjazdové lyžovanie»Veľká podpora pre Vlhovú. Jasná hlási vypredané! Čaká nás lyžiarske divadlo