Vlhová nečakane zrušila tréning v Jasnej. Nič sa nedeje, odkazuje

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová po slalome v Kranjskej Gore.
Slovenská lyžiarka Petra Vlhová po slalome v Kranjskej Gore. (Autor: TASR)
Sportnet|11. jan 2024 o 10:23

Svetový pohár v Jasnej sa pôjde počas víkendu 20. a 21. januára.

JASNÁ. Slovenská lyžiarka Petra Vlhová dnes zrušila svoj oficiálny tréning v stredisku Jasná. Ako prvá o tom informovala RTVS na sociálnej sieti.

Na následnej tlačovej konferencii však upokojila verejnosť.

"Včera som sa necítila dobre, nie je to nič vážne, ale dnešný tréning som zrušila. Celkovo sa cítim dobre. Posledné preteky dopadli výborne, takže nálada je dobrá a všetko je v poriadku v našom tíme," povedala s úsmevom.

"Je to normálne. Som len človek a niekedy tie pocity nie sú ideálne na tréning. Všetko je v pohode, som pripravená. Všetko robíme pre to, aby som sa v deň pretekov cítila čo najlepšie," dodala.

Olympijskú víťazku z Pekingu by mal ďalší štart vo Svetovom pohári čakať v utorok 16. januára v rakúskom Flachau, kde sa tradične koná večerný slalom. 

Na konci budúceho týždňa je na programe súťažný víkend v Jasnej. V domácom prostredí 28-ročnej Liptáčky sa pôjde obrovský slalom a slalom.

Tohtotýždňové rýchlostné disciplíny v stredisku Altenmarkt-Zauchensee Vlhová vynecháva, rovnako ako aj Mikaela Shiffrinová, ktorú trápi viróza.

V celkovom poradí Svetového pohára je na prvom mieste práve Američanka, ktorá doposiaľ získala 929 bodov. Druhá Vlhová ich má o 207 menej.

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Zjazdové lyžovanie»Vlhová nečakane zrušila tréning v Jasnej. Nič sa nedeje, odkazuje