FOTO: Prípravy v Jasnej idú do finále. Ako to vyzerá v stredisku deň pred pretekmi?

V slovenskom stredisku Jasná finišujú posledné prípravy pred pretekmi Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní
Fotogaléria (18)
V slovenskom stredisku Jasná finišujú posledné prípravy pred pretekmi Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní (Autor: Sportnet)
Sportnet|19. jan 2024 o 14:49

Pozrite si zábery priamo z dejiska.

BRATISLAVA. Už o menej než 24 hodín vypukne v slovenskom stredisku Jasná očakávané podujatie Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní, na ktorom nebude chýbať Petra Vlhová.

Záverečný deň pred pretekmi sa nesie v znamení finišujúcich úprav, organizátori dolaďujú posledné detaily. Pozrite si zábery priamo z dejiska.

Fotogaléria: Posledné prípravy v Jasnej na preteky Svetového pohára

V sobotu je na programe obrovský slalom, prvé kolo sa začína o 9.30 h, druhé o 13.00 h. V nedeľu sa pôjde slalom s rovnakým začiatkom prvého kola o 9.30 h, ale druhé sa pôjde o 12.15 h.

Naposledy sa pod Chopkom uskutočnili preteky Svetového pohára pred troma rokmi. Vlhová vtedy zvíťazila v obrovskom slalome a v slalome skončila druhá. 

„Veľmi sa teším, že budem na domácom kopci. Samozrejme, je to zväzujúce. Mám však dosť skúseností na to, aby som sa s tým vedela popasovať a aby to dopadlo dobre,“ povedala Liptáčka.

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Zjazdové lyžovanie»FOTO: Prípravy v Jasnej idú do finále. Ako to vyzerá v stredisku deň pred pretekmi?