Žilinčania v Amsterdame aj s podporou v hľadisku

SITA|3. nov 2008 o 14:30

Futbalisti MŠK Žilina nastúpia vo štvrtok 6. novembra o 20.45 h v Amsterdame na zápas 2. kola F-skupiny Pohára UEFA 2008/2009 proti domácemu Ajaxu.

ŽILINA. Ako informuje oficiálna internetová stránka klubu spod Dubňa, záujemcovia si môžu vstupenky kúpiť v pondelok 3. 11. v čase od 14.00 h do 18.00 h v pokladni MŠK na zimnom štadióne v Žiline. Cena lístku do sektoru hostí je 800,-Sk (26,5 €). "Pre tých, ktorí si budú chcieť zaobstarať vstupenky až v Holandsku, bude otvorená pokladňa priamo v Amsterdam Arene, kde budú k dispozícii lístky do sektoru MŠK Žilina," píše sa na stránke www.mskzilina.sk.

"Podľa mojich informácii si z nášho fanklubu dosiaľ zakúpilo vstupenky približne 160 ľudí. Odhadujem, že vo štvrtok proti Ajaxu nás v hľadisku podporí približne 300 fanúšikov. Niektorí pocestujú priamo do Holandska letecky s výpravou, iní sa do Amsterdamu presunú autobusom," uviedol pre agentúru SITA mediálny manažér MŠK Žilina Roman Grešo.

Európska futbalová únia (UEFA) zverila tento pohárový duel do rúk škótskym rozhodcom. V úlohe hlavného arbitra sa predstaví 43-ročný Douglas McDonald, ktorému budú na čiarach pomáhať jeho krajania Martin Cryans a James Bee. Štvrtým rozhodcom bude rovnako Škót Mike Tumilty, delegátom UEFA David George Collins z Walesu a delegátom - pozorovateľom UEFA Bielorus Jurij Dupanov.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Európska liga»Žilinčania v Amsterdame aj s podporou v hľadisku