Žiadny z hráčov NHL nemá koronavírus. Bettman verí, že sa sezóna dohrá

Oh My Hockey|15. mar 2020 o 08:35

Zatiaľčo NBA zavrela svoje brány práve pre prípad nakazeného hráča, NHL to urobila z prevencie. A hoci už ubehli dni a bolo testovaných pár hráčov, medzi nimi aj Alexander Radulov, pozitívny nález ešte lekári nenašli.

S touto pozitívnou správou prišiel hlavný ligový komisionár, Gary Bettman: "Sme v neustálom kontakte so zdravotníckymi pracovníkmi a jednotlivými mestami. Kedy sa začne hrať v tejto chvíli nikto nevie. Ale medzi hráčmi NHL zatiaľ nie je ani jeden pozitívny test na nový koronavírus. Každý hráč, ktorý má príznaky choroby, by mal absolvovať testy. Nie je však potrebná povinná kontrola všetkých hokejistov."

Aj toto prilieva trochu optimizmu pre budúcnosť. Situácia vo svete síce nie je stabilizovaná, no Bettman verí, že sa to čoskoro zmení a súťaž napokon korunuje svojho víťaza Stanley Cupom.

"Keď sa veci vrátia späť do normálu, môžeme opäť začať hrať našu sezónu a mať víťaza Stanley Cupu," povedal. "Dúfam, že sa jedného dňa dostaneme späť do normálu. Nie je to len moja nádej pre NHL a šport, ale aj pre celú krajinu."

Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Žiadny z hráčov NHL nemá koronavírus. Bettman verí, že sa sezóna dohrá