Zdeno Chára je nútený ísť na operáciu ramena

TASR|22. apr 2008 o 10:41

Boston 22. apríla (TASR) - Slovenský hokejista Zdeno Chára bude musieť pravdepodobne podstúpiť operáciu ramena. Po prehratom 7. zápase s Montrealom (0:5) ...

Boston 22. apríla (TASR) - Slovenský hokejista Zdeno Chára bude musieť pravdepodobne podstúpiť operáciu ramena. Po prehratom 7. zápase s Montrealom (0:5) v prvom kole play off o Stanleyho pohár sa medvedi porúčali z ďalších bojov a ich slovenský kapitán pre denník Boston Herald priznal, že ho už nejaký čas trápi zranené rameno.

"Aj o tomto je hokej, musíte hrať aj so zranením, najmä ako ide o play off. Mali sme niekoľko hráčov, ktorí hrali so sebazaprením, ale očakáva sa to od nás, počas hry musíme zabudnúť na bolesť." Chára prišiel pôvodne k zraneniu ešte počas základnej časti 8. marca, nasledujúcich 5 zápasov vynechal. Bostonský kapitán nevedel potvrdiť na sto percent, či bude je operácia nevyhnutná, ale jeho reakcie dávajú tušiť, že zákrok bude musieť podstúpiť. "Neviem to potvrdiť naisto, ale momentálne to vyzerá tak, že na na operáciu pôjdem," zakončil najvyšší obranca zámorskej NHL.

Nachádzate sa tu:
Domov