Záujem Interu o Tuptu neutícha. Ešte je to preňho priskoro, hovorí manažér

O mládežníckeho reprezentanta Ľubomíra Tuptu (vpravo) je v Európe záujem.
O mládežníckeho reprezentanta Ľubomíra Tuptu (vpravo) je v Európe záujem. (Autor: TASR)
SITA|19. okt 2016 o 14:56

Mladého slovenského útočníka sledujú viaceré kluby. Nedávno sa zaskvel hetrikom do siete milánskeho AC.

VERONA. Slovenský mládežnícky futbalový reprezentant v službách talianskeho Hellasu Verona Ľubomír Tupta naďalej figuruje v zozname hráčov, ktorých pozorne sleduje Inter Miláno. Referuje o tom viacero zdrojov z Apeninského polostrova vrátane mondoprimavera.com.

Tupta pôsobí v tamojšej juniorskej súťaži Primavera, v septembri sa zaskvel hetrikom pri víťazstve 6:2 na ihrisku AC Miláno. Celkovo má na konte päť gólov. Seniorský tím Hellasu je v aktuálnej sezóne 2016/2017 účastníkom Serie B.

Podľa fcinternews.it Tuptu pravidelne sledujú skauti Interu a majú v úmysle v tom pokračovať. Hráčov agent Juraj Vengloš v septembri potvrdil interes o služby 18-ročného útočníka.

"Tupta patrí medzi futbalové nádeje, takže ho sledujú mnohé kluby. Boli tam určité kontakty s Interom, ale myslím si, že je to preňho ešte priskoro," povedal Vengloš, citoval ho web calciomercato.com. Portál mondoprimavera.com dodáva, že zmena dresu pred letným prestupovým obdobím je málo pravdepodobná. Tuptov kontrakt s Hellasom vyprší v roku 2019.
 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Záujem Interu o Tuptu neutícha. Ešte je to preňho priskoro, hovorí manažér