Zápas odložili na neurčito. Extraligové duely zrušil koronavírus

Hokejisti Nitry.
Hokejisti Nitry. (Autor: TASR)
TASR|20. jan 2022 o 15:35 (aktualizované 20. jan 2022 o 21:29)

Nitra doteraz vyhrala všetky tohtosezónne vzájomné zápasy.

NOVÉ ZÁMKY. Hokejisti HC Nové Zámky neodohrajú najbližšie zápasy proti HK Nitra a HC Slovan Bratislava v pôvodných termínoch.

Pravidelné testovanie odhalilo niekoľko pozitívnych prípadov na ochorenie Covid-19. Klub o tom informoval na sociálnych sieťach.

Novozámčania mali v piatok 21. januára nastúpiť na ľade Nitry, v nedeľu ich čakal súboj proti Slovanu. Náhradné termíny zápasov zatiaľ nie sú známe.

Tímy Nových Zámkov a Nitry sa v doterajšom priebehu sezóny 2021/2022 stretli trikrát, pričom vo všetkých prípadoch zvíťazila Nitra. So Slovanom majú Novozámčania vyrovnanú bilanciu 2:2.

Hokejisti HKM Zvolen pre pandemickú situáciu v mužstve neodohrajú nasledujúce zápasy s Trenčínom a Košicami v pôvodnom termíne. Nové termíny zatiaľ nie sú známe. Klub informoval o preložení zápasov na sociálnych sieťach.

Zvolenčania mali obe stretnutia odohrať na domácom ľade. V rámci piatkového 32. kola mali privítať Trenčín, o dva dni na to Košice. Nasledujúci duel by mali odohrať v piatok 28. januára na ľade Spišskej Novej Vsi.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Zápas odložili na neurčito. Extraligové duely zrušil koronavírus