Zadák Patriots Willie Andrews obvinený z držby marihuany

SITA|6. feb 2008 o 09:35

LOWELL 6. februára (SITA, AP) - Obranca tímu amerického futbalu New England Patriots Willie Andrews odmietol pred súdom v Lowelli vinu z držby návykových látok, hoci u neho niekoľko hodín pred tým pri ...

LOWELL 6. februára (SITA, AP) - Obranca tímu amerického futbalu New England Patriots Willie Andrews odmietol pred súdom v Lowelli vinu z držby návykových látok, hoci u neho niekoľko hodín pred tým pri prehliadke našli približne 200 gramov marihuany. Člena kádra neúspešného finalistu nedeľného Super Bowlu obvinili z jej držby s cieľom ďalej ju distribuovať, ako aj zo zámeru šoférovať neregistrované vozidlo. Žalobca tvrdí, že Andrews mal pri sebe hotovosť 6800 dolárov a tri balíčky marihuany, pričom nič nenasvedčovalo tomu, že ju mal v úmysle fajčiť. Polícia dostala avízo od anonymnej osoby, ktorá upozornila na možnosť manipulovania s drogami v podozrivom čiernom aute.

Incident sa odohral iba deň po tom, ako sa bostonskí "patrioti" vrátili z Arizony, kde v záverečnom súboji sezóny NFL podľahli nečakane New York Giants 14:17. Andrewsa prepustili z väzenia a budú ho stíhať na slobode.


Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Americký futbal»Zadák Patriots Willie Andrews obvinený z držby marihuany