Za odvetu s McGregorom mu ponúkli 15 miliónov, no Khabib povedal nie, tvrdí Alex Nurmagomedov

Adrián Mečiar|16. okt 2018 o 02:00

Khabibov strýko prezradil veľmi zaujímavé novinky ohľadom jeho synovca.

Alex Nurmagomedov, Khabibov strýko žijúci na Ukrajine, pre ruský portál Sport Express prezradil veľmi zaujímavé novinky ohľadom jeho synovca.

Khabib vraj dostal ponuku na odvetný zápas s Conorom McGregor, ktorú údajne odmietol, pretože má iné plány. „Ponúkli mu 15 miliónov, ak bude súhlasiť s odvetou. Ale Khabib im povedal nie. Nech Conor počká v rade, nech zápasí s niekým iným. Khabib chce bojovať s Fergusonom a potom ukončiť svoju kariéru," povedal Alex Nurmagomedov.

Khabib pred niekoľkými dňami na Istagrame zanechal dlhý odkaz, v ktorom pohrozil UFC, aby si dávali pozor na to, ako sa zachovajú k jeho tímovým kolegom, ktorí sa zapojili do hromadnej bitky po skončení duelu s McGregorom. Khabib varoval UFC, že ak prepustia Zubairu Tukhugova, prídu aj o neho.

Alex Nurmagomedov tvrdí, že jeho synovec už dostal ponuky od iných organizácií. „Plánovali sme súboj s Fergusonom, no to sa môže uskutočniť jedine, ak Khabib zostane v UFC. Viacero organizácií s veľkým rozpočtom mu ponúkli zmluvu: Bellator, Akhmat, Fight Nights. Ak Khabib zostane v UFC, v apríli alebo máji by mohol zápasiť s Fergusonom."

„Za 2 milióny, ktoré ponúkol Bellator, Khabib zápasiť nebude. Nepôjde do zápasu za menej 5 miliónov. V Bellatore nám povedali, aby sme si povedali sumu a oni budú pripravení podpísať kontrakt. Ak by Khabib naozaj odišiel z UFC, ďalších osem ľudí by išlo s ním. Nemôžem ich všetkých menovať, ale sú to dobrí, kvalitní zápasníci. Nebudem však prezrádzať ich mená. UFC požiadalo Khabiba, aby sa s ničím neponáhľal, pretože ešte neurobili konečné rozhodnutie."

 

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Za odvetu s McGregorom mu ponúkli 15 miliónov, no Khabib povedal nie, tvrdí Alex Nurmagomedov