Zápas bez rukavíc, či hosť 'Pirát' Krištofič, to prinesie Horehronský festival

(Zdroj: Youngblood)
Vladimír Bilohuščin|22. jún 2021 o 18:24 (aktualizované 22. jún 2021 o 18:27)

Red Deer hotel v Brezne privíta už tento víkend Horehronský festival, ktorého súčasťou bude aj postojársky turnaj Youngblood.

Legendárny turnaj Youngblood, ktorý bol súčasťou začiatkov terajších elitných zápasníkov v K1, Muay Thai, alebo MMA, sa vracia!

Vrcholom znovuzrodeného podujatia bude zápas bez rukavíc, podľa pravidiel barmského boxu, čo u nás nie je zvykom. Práve tento šport patrí k tým najtvrdším, preto si zápasníci zaslúžili pozíciu zlatého klinca večera.

V akcii uvidíme neporazenú Lauru Salajovú so skóre 18-0, Iva Hatalu, Michala Košíka, ktorý je najskúsenejším domácim zápasníkom v spomínanom barmskom boxe, či bombardéra Lukáša Diána.


Na scéne sa predstavia známe tváre, ale Youngblood dá priestor aj vychádzajúcim hviezdam, ktorým sa môžu otvoriť dvere do popredných európskych organizácií. 

Špeciálnym hosťom bude pritom 'Pirát' Krištofič. Ten je ambasádorom značky Double Red, ktorá podujatie zastrešila a rovnako ako aktéri hlavného zápasu, aj on má skúsenosť so súbojom bez rukavíc.

Okrem bojových športov sa návštevníci Horehronského festivalu môžu tešiť aj na známeho slovenského repera Majselfa a veľa ďalšieho sprievodného programu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Zápas bez rukavíc, či hosť 'Pirát' Krištofič, to prinesie Horehronský festival