Reportáž z XFN Youngblood: Návrat legendy, nechýbal ani barmský box

XFN Youngblood.
XFN Youngblood. (Zdroj: SvetMMA)
SvetMMA|30. jún 2021 o 21:00

Reportáž z podujatia Youngblood.

BREZNO. Turnaju Youngblood predchádzal už tradičný Horehronský festival, ktorý správne navábil návštevníkov na blížiaci sa návrat legendy.

Tou legendou je spomínaná séria podujatí, ktorá počas svojej najväčšej slávy dala priestor viacerým známym menám súčasnej scény. Za zmienku stojí minimálne kickboxer organizácie GLORY Tomáš Možný alebo Čech Jiří Procházka, zápasník pôsobiaci v UFC.

Galavečer Youngblood zažil návrat v sobotu 26. júna. Na mieste bola aj redakcia Svet MMA.

Mimo desiatich zápasov thajského boxu, K1, či boxu, mohli diváci sledovať aj jeden pod pravidlami lethwei, teda barmského boxu, čo je v našich končinách pomerne neznáma disciplína.

Avšak po sobotnom hlavnom zápase večera, ktorý obstaral domáci Michal Košík, nastupujúci do zápasu so skóre 2-0 a jeho poľský súper Mateusz Olejniczak, pre ktorého to bola premiéra v zápase bez rukavíc, sa o túto disciplíne zrejme bude zaujímať väčšia časť fanúšikov bojových športov.

Nakoľko sa zápas neskončil KO ani jedného zo zápasníkov, obidvaja aktéri si pripísali do štatistík remízu. Výkonom ale rozhodne nesklamali.

Séria Youngblood bude pokračovať aj v budúcnosti, ako redakcii Svet MMA prezradili promotéri vo vyššie priloženej reportáži.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Reportáž z XFN Youngblood: Návrat legendy, nechýbal ani barmský box